Pitstop

Michiel van Nieuwstadt

19,95

Voor een buitenstaander is Lean Six Sigma vaak een verzameling van afkortingen en levenloze diagrammen. Dit boek helpt deze buitenstaander met levendige verhalen van consultants van UNC Plus Delta over de organisaties waar zij gewerkt hebben.

Uitverkocht

Beschrijving

De dingen die we doen kunnen zoveel beter.

Dat geldt voor eigenlijk alles:
of het nu gaat om thuis toast maken, het verbeteren van de service aan de burger of de consument, het versterken van het bestaansrecht van industrie in Nederland of het realiseren van betaalbare en kwalitatieve zorg of onderwijs.

Natuurlijk moeten en kunnen we echt innoveren: onze creativiteit gebruiken om het bestaande overbodig te maken en nuttige dingen te bedenken waarvan we het bestaan nu nog niet kennen.

Maar organisaties kunnen ook op een andere manier veranderen:
– door werkprocessen iedere dag te verbeteren
– door niet harder maar slimmer te werken
– door ervoor te zorgen dat mensen telkens weer stilstaan bij de manier waarop dingen beter kunnen en de ideeën die zij aandragen serieus te nemen.

Dat is de manier van veranderen waarmee de mensen achter UNC Plus Delta aan Nederland een nuttige bijdrage leveren. Hoe we dat doen kunt u lezen in dit boek. Het zal u inspireren en vermaken met verhalen en voorbeelden uit de praktijk en uitstapjes naar de historie, sport en kunst.