Altijd kansen zien om dingen te verbeteren. Met initiatief en daadkracht voer jij die verbeterinitiatieven door. En daarmee help je ons de klantbeleving van Essent te optimaliseren en effortless te maken. Are you the one?

Reageer nu op de vacature

Operational Excellence Consultant Consumer Operations

bij Essent in Den Bosch.

Jij maakt het mogelijk

Als communicatief sterke en verbindende change agent weet jij wat er bij komt kijken om verbeterinitiatieven door te voeren en door verschillende lagen te laten accepteren. Samen met je team ben je niet alleen verantwoordelijk voor het adviseren, ontwikkelen en faciliteren van de Consumer Operations (COPS), maar ook voor het implementeren van deze verbeteringen/projecten. En dat allemaal om de klanttevredenheid te maximaliseren en een positieve bijdrage te leveren aan het creëren van een betere wereld voor huidige en toekomstige generaties.

Inspirerend, samenwerkingsgericht en met de nodige eigenaarschap pak jij als Consultant Continuous Improvement Essent je rol als het gaat om:
• Het begeleiden van je collega’s van COPS op proces, mindset & behaviour en resultaat. Doel is continu verbetervaardigheden bij management en medewerkers te ontwikkelen, zodat ze zelfstandig duurzaam verbeteringen uit kunnen voeren. Je draagt hierbij medeverantwoordelijkheid voor het eindresultaat en de borging hiervan
• Het adviseren, stimuleren en faciliteren van de implementatie, borging en doorontwikkeling van de way of working binnen COPS
• Je brengt business initiatieven die bijdrage aan het verbeteren van de klanttevredenheid, medewerker tevredenheid of het financiële resultaat binnen COPS naar huis (van begin tot eind).

Hier gebeurt het

Bij innogy! Een energiebedrijf dat elke dag werkt aan een duurzame toekomst. Uit hernieuwbare bronnen, zoals zon en wind wekken we energie op. Nieuwe energie dus! En omdat iedereen daar beter van wordt, kan het ons niet snel genoeg gaan. Zo houden we ons bezig met de ontwikkeling van innovaties om slimmer om te gaan met energie, zoals op het gebied van elektrisch rijden en het opwekken van je eigen energie. Door deze ontwikkelingen laagdrempelig aan te bieden aan onze tweeënhalf miljoen klanten willen we het leven van onze klanten makkelijker maken én bijdragen aan een duurzame wereld.

In deze rol ga je specifiek werken voor het merk Essent. Essent is ons fullservice-kernmerk voor MKB, grootzakelijk en consumenten. Essent is helemaal thuis in energie. In slimme oplossingen om het duurzaam opwekken, leveren, delen en gebruiken van energie voor iedereen makkelijk en efficiënt te maken. Voor je comfort thuis. Of voor de continuïteit in je bedrijf. Want Essent gelooft dat hoe comfortabeler je huis of werkplek is, hoe fijner het is om daar te zijn. Daarom helpen we onze klanten hun huis of bedrijf van alle mogelijke comfort en efficiëntie te voorzien. Samen met bekende installateurs uit de buurt. Helemaal thuis. Essent.

Je versterkt het team Customer Excellence en rapporteert rechtstreeks aan de Manager Customer Excellence. De 5 collega’s van dit team bundelen hun krachten, in nauwe samenwerking met het Learning & Development team (ook onderdeel van Customer Excellence), om een Effortless Service Organisatie te realiseren, zodat de klanten van Essent een effortless klantbeleving ervaren. Benieuwd wat dit team kenmerkt? Prestatie én persoonlijke ontwikkeling staan voorop, want zo halen zij met hecht teamwork hun uitdagende doelstellingen.

Jij hebt het

Er zit iets in jou, wat anderen aansteekt. Het knettert als jij vertelt over je ideeën en voor we het beseffen, doen we juichend met je mee. Je neemt eigenaarschap, zoekt de samenwerking met collega’s en je laat je door ze inspireren. Je weet dat tussen droom en daad wetten en praktische bezwaren staan. Maar als jij eenmaal iets in je hoofd hebt, ga jij door alle barrières heen.

Wat je verder nog in huis hebt:
• Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur aangevuld met een professionele Lean Blackbelt-certificering
• Tenminste 3 jaar aantoonbare ervaring in change management, lean en operational excellence
• Kennis van en ervaring met een Agile/Scrum-manier van werken is een pre

Daarnaast zijn we op zoek naar een speciaal pakketje aan competenties en capaciteiten. Zo heb je het lef om je ideeën te pitchen, gebaande paden te doorbreken, anderen mee te nemen in jouw visie en door te pakken bij tegenslagen.

Voor jou, van innogy

Je komt in een organisatie die je alle ruimte geeft om te experimenteren en waarin je nek uitsteken wordt beloond. In geld, kansen en persoonlijke groei. Wat je precies kunt verwachten (o.b.v. 40 uur per week):
• Een baan bij een succesvol en leidend Europees energiebedrijf dat altijd in beweging is. Stilstaan is geen optie! Durf jij op deze rijdende sneltrein te springen?
• Een brutomaandsalaris tussen € 2.963 en € 4.608, precies afgestemd op jouw niveau
• 25 vakantiedagen
• Een aantrekkelijke ADV-regeling van 13 dagen
• Een eindejaarsuitkering
• Een andere manier van werken! Dankzij @nders werken kun je namelijk tijd- en plaatsonafhankelijk werken, zo heb je zowel thuis als op kantoor alle faciliteiten om je werk goed te kunnen doen
• Naast @nders werken doen we nog meer ‘anders’. Bij innogy streven we naar een hoge mate van effectiviteit en is de House-in-Order LEAN-methodiek in de hele organisatie geïntegreerd
• Een inspirerende kantooromgeving op een toplocatie in Den Bosch! Met CS Den Bosch op slechts 850 meter, is reizen met het openbaar vervoer een aanrader. Al helemaal met de NS Business Card die je van ons ontvangt. Liever met eigen auto? Dan krijg je natuurlijk een kilometervergoeding
• En last but not least: een breed scala aan ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Want innogy staat niet stil, maar jij ook niet!

Ben jij hem/haar? De Operational Excellence Consultant Consumer Operations Essent die samen met ons de energiewereld op z’n kop zet? Stel je aan ons voor en reageer nú via ”deze link”.

Zie je de vacature niet meer op careersatinnogy.nl, jammer: solliciteren is niet meer mogelijk. Interimmer of bureau? Als we jullie nodig hebben weten wij jullie wel te vinden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Six Sigma
Menu