Vacature Procesconsultant General Questions – Innogy

Als Procesconsultant lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de beste customer journeys en klantprocessen. Als professionele en persoonlijke ontwikkeling hoog op je bucketlist staan, werken we graag samen met jou aan ons gezamenlijke succes. Help us shape the energy transition. Stap 1: jouw sollicitatie op deze vacature.

Jij maakt het mogelijk

Als Procesconsultant maak je deel uit van de Keten General Questions (4 fte) en rapporteer je rechtstreeks aan de Proceslead General Questions. Het team kenmerkt zich door continue drive voor het optimaliseren van onze kantprocessen en het bieden van een effortless ervaring aan al onze klanten. De uitdaging voor de komende jaren ligt in het snel en effortless inrichten en optimaliseren van customer journeys en processen voor (nieuwe) producten en diensten.

Inspirerend, samenwerkingsgericht en met de nodige eigenaarschap pak jij als Procesconsultant je rol als het gaat om:

 • Inrichten van customer journeys, processen en systemen voor dienstverlening aan onze klanten, specifiek gericht op o.a. (respons op) klantcontact, klanttevredenheid en privacy
 • Verbeteren van bestaande journeys en processen op basis van KPI’s (o.a. klanttevredenheid, customer effort score, herhaalverkeer, respons op uitgaande communicatie)
 • Verbeteren van kwaliteit van onze processen door het elimineren van grondoorzaken van bedreigingen en issues en het acteren op kansen en (sector)ontwikkelingen
 • Zorgen voor adequate afstemming met alle relevante stakeholders.

Hier gebeurt het

Bij innogy! Een energiebedrijf dat elke dag werkt aan een duurzame toekomst. Uit hernieuwbare bronnen, zoals zon en wind wekken we energie op. Nieuwe energie dus! En omdat iedereen daar beter van wordt, kan het ons niet snel genoeg gaan. Zo houden we ons bezig met de ontwikkeling van innovaties om slimmer om te gaan met energie, zoals op het gebied van elektrisch rijden en het opwekken van je eigen energie. Door deze ontwikkelingen laagdrempelig aan te bieden aan onze tweeënhalf miljoen klanten willen we het leven van onze klanten makkelijker maken én bijdragen aan een duurzame wereld.

Je gaat werken in een team van andere Procesconsultants met kennis van klantcontact processen en werkt hierbij nauw samen met je collega’s van andere afdelingen zoals Formule Management, Klantcontact en Business Services. Het team is trots op resultaat en kwaliteit.

Jij hebt het

Er zit iets in jou, wat anderen aansteekt. Het knettert als jij vertelt over je ideeën en voor we het beseffen, doen we juichend met je mee. Je neemt eigenaarschap, zoekt de samenwerking met collega’s en je laat je door ze inspireren. Je weet dat tussen droom en daad wetten en praktische bezwaren staan. Maar als jij eenmaal iets in je hoofd hebt, ga jij door alle barrières heen.

Wat je verder nog in huis hebt:

 • HBO werk- en denkniveau met minimaal een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld bedrijfskunde).
 • Minimaal 3 jaar ervaring met procesmanagement- en inrichting van klantprocessen in een B2C omgeving. Hierbij heb je kennis van lean methodieken.
 • Kennis van en ervaring met het inrichten en optimaliseren van customer journeys.
 • Ervaring met agile werken is een pré.

Daarnaast zijn we op zoek naar een speciaal pakket aan competenties en capaciteiten. Zo werk je klantgericht en beschik je over een “can do” mentaliteit waarbij je kijkt naar pragmatische oplossingen. Je durft over de grenzen van je eigen verantwoordelijkheid te stappen waar dit nodig is. Je haalt energie uit het samenwerken met collega’s vanuit verschillende afdelingen en speelt een verbindende rol hierin. Je hebt een visie op de beste customer journey en klantprocessen voor onze klanten, medewerkers en Essent en draagt deze actief uit. Je bent in staat om commerciële vragen te vertalen naar effectieve en efficiënte oplossingen en gericht op het continue verbeteren hiervan.

Voor jou, van innogy

Je komt in een organisatie die je alle ruimte geeft om te experimenteren en waarin je nek uitsteken wordt beloond. In geld, kansen en persoonlijke groei. Wat je precies kunt verwachten (o.b.v. 40 uur per week):

 • Een baan bij een succesvol en leidend Europees energiebedrijf dat altijd in beweging is. Stilstaan is geen optie! Durf jij op deze rijdende sneltrein te springen?
 • Een brutomaandsalaris tussen de € 2.963,- en € 4.608,- precies afgestemd op jouw niveau
 • Een eindejaarsuitkering van 4,5%
 • 25 vakantiedagen
 • 13 ADV dagen
 • Een andere manier van werken! Dankzij @nders werken kun je namelijk tijd- en plaats onafhankelijk werken, zo heb je zowel thuis als op kantoor alle faciliteiten om je werk goed te kunnen doen

Naast @nders werken doen we nog meer ‘anders’. Bij innogy streven we naar een hoge mate van effectiviteit en is de House-in-Order LEAN-methodiek in de hele organisatie geïntegreerdEen inspirerende kantooromgeving op een toplocatie in Den Bosch! Met CS Den Bosch op slechts 850 meter, is reizen met het openbaar vervoer een aanrader. Al helemaal met de NS Business Card die je van ons ontvangt.Liever met eigen auto? Dan krijg je natuurlijk een kilometervergoeding.

En last but not least: een breed scala aan ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Want innogy staat niet stil, maar jij ook niet!

Ben jij hem/haar? De procesconsultant die samen met ons de energiewereld op z’n kop zet? Stel je aan ons voor en reageer nú via onderstaande link.

Solliciteer hier

Zie je de vacature niet meer op www.careersatinnogy.nl, jammer: solliciteren is niet meer mogelijk. Interimmer of bureau? Als we jullie nodig hebben weten wij jullie wel te vinden.

Six Sigma
Menu