UPD is marktleider op het gebied van Lean Six Sigma opleidingen. Onze aanpak is pragmatisch en resultaatgericht, waarbij onze kernwaarden klant, passie en eenvoud duidelijk herkenbaar zijn. Wij zijn een jonge, sterk groeiende organisatie vol met ambitie. Ons uitgangspunt is om mensen op zowel zakelijk als persoonlijk vlak te laten excelleren. Continu verbeteren is het devies.

UPD zoekt per direct een

Accountmanager Open Trainingen

Om onze positie als marktleider op het gebied van Lean en Lean Six Sigma trainingen verder uit te bouwen ga jij als accountmanager (Binnendienst) vol enthousiasme en energie, maar ook met discipline en een resultaatgedreven houding werken aan verbetering van positionering en bezettingsgraad van onze opleidingen.

Je functie

Je bent het eerste aanspreekpunt voor (potentiele) kandidaten die deelnemen aan Lean of Lean Six Sigma opleidingen. Je adviseert de kandidaten, signaleert cross- en upsellkansen en voert alle activiteiten uit om de bezettingsgraad van de opleidingen te optimaliseren en het aantal inschrijvingen op opleidingen te vergroten. Middels telefonisch contact benader je je klanten zeer proactief en voorzie je ze van alle zaken om ze excellent te ondersteunen. Je hebt hierbij 4 duidelijke missies waar je goed op beloond wordt bij succesvolle resultaten.

Jouw profiel

Je hebt aantoonbare recente ervaring met telefonische acquisitie danwel customer service (1e lijns opvang, inbound en outbound). Wij bedienen de top 100 bedrijven van Nederland: kennis van deze bedrijven of ervaring met deze bedrijven is een pré. Wat je ambieert is een intensieve samenwerking met top-opdrachtgevers en eindklanten die onze adviezen en scholingstrajecten daadwerkelijk implementeren.

Alles ligt voor je klaar om van start te kunnen gaan, maar indien je verbeterpunten ziet dan aarzel je niet om deze zelf door te voeren en de resultaten hiervan nauwlettend in de gaten te houden. Omdat je vaak het eerste contactmoment met de potentiele klant invult ben je een excellente vertegenwoordiger van UPD: klanten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht, consequente sublieme klantenservice en excellente adviezen.

Daarnaast voldoe je aan de volgende functie-eisen

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een commerciële organisatie, bijvoorbeeld in functies als relatiebeheerder, commerciële binnendienst medewerker of sales(assistent)
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect in woord en geschrift
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig
 • Je bent snel en behendig in het gebruik van Microsoft Office
 • Je bent proactief, daadkrachtig en oplossingsgericht
 • Je bent stressbestendig en in staat om overzicht te behouden
 • Je bent pragmatisch en kan goed multitasken
 • Je werkt zeer gestructureerd en bent accuraat
 • Je brengt energie mee naar de werkvloer
 • Je komt afspraken na, naar je interne en je externe klanten
 • Je bent dienstverlenend, klantgericht en hebt gevoel voor commercie
 • Je bent in bezit van een rijbewijs
 • Je bent 40 uur beschikbaar

Je werkveld

UPD de beproefde verbetermethoden Lean en Six Sigma met verandermanagement. WE helpen klanten hiermee door ze te begeleiden, ze op te laten en samen met hen het continu verbeteren in te voeren in hun dagelijkse werk. Je collega’s zijn hoogopgeleide professionals en consultants in de leeftijd van 25-50 jaar. Je standplaats is ons karakteristieke hoofdkantoor in Amstelveen

Wat bieden wij jou

Een inspirerende, dynamische en veelzijdige omgeving waar “never a dull moment” van toepassing is. Een gedreven en enthousiast team (+/- 60 medewerkers) binnen een prettige, informele en gedreven werksfeer. Voor het goed uitvoeren van je functie krijg je de beschikking over een laptop, mobiele telefoon en bieden we een marktconform salaris met een interessante bonusregeling.

Procedure

Mail je C.V. met foto en motivatie aan join@upd.nl. Bij voldoende aanknopingspunten nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Heb je vragen over de vacature? Bel Wendy Schoone op 020-345 3015.

Six Sigma
Menu