De AAE groep, the Art of Mechatronics, is sinds de oprichting in 1976 uitgegroeid tot een geavanceerd hightech machinebouwer met internationale reputatie, gevestigd in Helmond. Sinds 1995 maken zusterbedrijven Grauel GmbH te Berlijn en Grauel International BV te Helmond deel uit van de AAE groep. Met ruim 200 medewerkers vervaardigen wij producten onderverdeeld in 4 omzetgroepen, te weten high precision parts, proto & serial systems, printing & assembly automation (Grauel), special machines. Door kennis van techniek en puur vakmanschap te combineren met gepassioneerde mensen vinden wij oplossingen die naadloos op de wensen van onze klanten aansluiten. Samen ontwikkelen is samen denken, durven, doen. Daar ligt onze kracht.

Kwaliteitsmanager

(1.0 FTE/ wo-niveau) met relevante werkervaring

Wat doet onze Kwaliteitsmanager?

De Kwaliteitsmanager is verantwoordelijk voor het bewaken en realiseren van de kwaliteitsdoelstellingen binnen AAE en Grauel. Hij heeft als taak het verder ontwikkelen en beheren van het kwaliteitssysteem, met als doel het verbeteren, bewaken en borgen van de  kwaliteit, zowel intern als extern. Daarnaast is de Kwaliteitsmanager de drijvende kracht achter het kwaliteitsdenken van AAE en is hij mede verantwoordelijkheid voor de continue verbetering van de processen binnen de organisatie. De Kwaliteitsmanager is lid van het Management Team en rapporteert aan de Algemeen Directeur.

Wat moet onze Kwaliteitsmanager verder kunnen?

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Kwaliteitsmanager, bij voorkeur in een hightech productieomgeving. Je hebt affiniteit met het technische veld. Je beschikt over een afgeronde opleiding op wo-niveau. Daarnaast heb je relevante kennis van statistiek, lean six sigma werkwijzes en de daarbij behorende quality tools. Tevens heb je kennis van de Duitse en Engelse taal.

Om binnen ons team te passen is talent en ambitie een must.

Maar we vragen meer van je; je bent initiatiefrijk, kritisch en resultaatgericht met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent in staat om op effectieve wijze veranderingen door te voeren. Je beschikt over een analytisch denkvermogen, maar tevens ook over een praktische en planmatige werkwijze. Je kunt uitstekend communiceren en beschikt over goede leidinggevende capaciteiten. Je bent hiermee sterk in het ‘meenemen’ van de rest van de organisatie.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende baan in een succesvolle, sterk groeiende onderneming, een platte organisatie met korte communicatielijnen. Je werkt samen met een professioneel team van zeer betrokken en enthousiaste collega’s. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast bieden wij je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse?

Heb je interesse in deze functie, stuur dan een mail met je motivatie en cv naar: career@aaebv.com.

Voor meer informatie over AAE kun je kijken op onze website: www.aaebv.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Six Sigma
Menu