SNS Bank N.V. heeft voor het hoofdkantoor in Utrecht een vacature voor een

Medior Consultant Continu Verbeteren

Over de functie

Als Medior Consultant Continu Verbeteren heb je een belangrijke rol bij het ondersteunen van de strategische verandering die SNS Bank N.V momenteel ondergaat. Deze verandering moet een continu verbeter-beweging op gang brengen met als doel: optimale bediening van de klant en invulling geven aan het de strategische doelstellingen. De consultants van het Continu Verbeteren team leveren een belangrijke bijdrage bij het Waardestroommanagement programma. Een meerjarig strategisch ontwikkelprogramma wat bijdraagt aan het inrichten van een waardestroomgerichte organisatie, horizontale proces en risicobesturing in de eerste lijn. De Continu Verbeteren consultants begeleiden afdelingen bij het ontwerpen, implementeren en ontwikkelen en verbeteren van processen, prestaties en gedrag.

Om de verandering te realiseren zijn aanpassingen nodig op zowel bedrijfsprocessen, risicobesturing als besturingssystemen en is tevens een aanzienlijke gedragsverandering van leidinggevenden en medewerkers nodig. Als Consultant werk je nauw samen met je collega’s, coach je de junior collega’s en werk je onder leiding van een Lead Consultant. Jouw belangrijkste taak is het actief begeleiden van de veranderingen die de bank door maakt.

Jouw werkzaamheden zijn als volgt:

* Zelfstandig ondersteunen van de directeur bij het in gang brengen en toepassen van continu verbeteren en waardestroommanagement binnen zijn bedrijfsonderdeel

* Prestatiecoaching van directeur/managers en hun MT’s

* Advies geven aan bedrijfsonderdelen voor Continu verbeter mogelijkheden

* Inbrengen van kennis en het geven van (Lean) trainingen, Waardestroommanagement trainingen

* Coaching van (junior) consultant

* Begeleiding van verschillende projecten

* Zelfstandig begeleiden van transformatie trajecten (integrale transformatie)

* Bijdragen aan (kennis)ontwikkeling van Lean/ Continu Verbeteren/Waardestroommanagement binnen de bank

Wij vragen

* WO werk- en denkniveau

* Minimaal 4 jaar werkervaring als (Lean) Consultant in veranderprocessen

* In het bezit van een Black belt of vergelijkbare lean certificering is een pré

* Je hebt ervaring met het begeleiden van meerdere complexe projecten tegelijkertijd

* Aantoonbare coaching en trainingservaring (begeleiden van workshops een must)

* Ervaring met ontwikkelingsgericht en ervaringsgericht veranderen

Competenties

Als Medior Consultant heb je passie voor het coachen en ontwikkelen van mensen. Je bent analytisch sterk, communicatief vaardig en een sparringspartner voor collega’s op directie/managementniveau. Je hebt een positieve instelling en een klantgerichte houding. Je bent organisatiesensitief, hebt impact- en overtuigingskracht en kunt verschillende beïnvloedingsstijlen hanteren.

Wat krijg je van ons?

SNS Bank N.V. is anders dan anderen. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

Solliciteren?

Klik op de “sollicitatiebutton” en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nikki Gunnink, 06-12656229, Corporate Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

0

Six Sigma
Menu