UPD, gevestigd in Amstelveen, is op zoek naar een ervaren

Sales Director

die mede vorm geeft aan de groei van de organisatie.

UPD is specialist in het continu verbeteren van resultaten. Wij combineren beproefde verbetermethoden Lean en Six Sigma met verandermanagement. Onze aanpak is pragmatisch en resultaatgericht. Wij worden door onze klanten gezien als een gedegen, betrokken, betrouwbare en plezierige partner, die haar nek durft uit te steken en het beloofde resultaat realiseert of overtreft. Wij verbeteren resultaten en brengen lerend vermogen bij onze klanten binnen middels project- en programmamanagement, training, coaching en leiderschapsontwikkeling. Om onze groeistrategie vorm te geven zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gemotiveerde Sales Director. Als Sales Director is het genereren van omzet je primaire taak. Je stuurt daarnaast de accountmanagers functioneel aan en samen met hen en de directie stel je de commerciële plannen op.

Als persoon dien je te beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent in staat om sterke en langdurige relaties op te bouwen met klanten en overige stakeholders. Je bent het gezicht van de organisatie en jouw netwerk moet je in staat stellen om nieuwe kansen te verzilveren. Qua werkervaring beschik je over minimaal 10 jaar ervaring met de sales van complexe trajecten (implementatietrajecten, verbeterprogramma’s, deployments) en je hebt hierin ook aansprekende resultaten behaald.

Herken je jezelf in het volgende profiel?

  • Je hebt passie voor je werk;
  • Je stelt de klant centraal en hebt de drive om deze te behagen;
  • Je bent ambitieus, maar verkiest het hebben van resultaat voor onze klanten boven korte-termijn-winst;
  • Je bent ondernemend, verbindend en een netwerker;
  • Je voelt je thuis in een dynamische organisatie met zeer veel zelfstandigheid;
  • Je beschikt over een afgeronde wo opleiding.

En je beheerst de volgende kritieke competenties

  • Je hebt sterke onderhandelingsvaardigheden en bent een ‘deal closer’;
  • Je hebt uitstekende presentatie vaardigheden;
  • Je bent accuraat en punctueel en je gaat voor kwaliteit;
  • Je bent vaardig op gebied van projectmanagement/ programmamanagement.

Herken je jezelf in dit profiel? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat bieden we jou?

Een inspirerende, dynamische omgeving waar het nooit saai of eentonig is. Een uitdaging om een groeiend bedrijf verder uit te helpen bouwen. Het UPD team bestaat uit circa 55 enthousiaste, hoogopgeleide en gedreven collega’s die samen impact hebben binnen sectoren als Industrie, Bank- en verzekeringswezen, Overheid, Zorg en Onderwijs. We zijn een apolitieke organisatie met collega’s die van samenwerken en kennisdeling houden en elkaar steeds uitdagen door scherp en kritisch te blijven. Onze gezamenlijk missie hierbij is maximale impact bij onze klanten te realiseren. Onze kernwaarden zijn Klant, Passie en Eenvoud.

Wij bieden een marktconform salaris, waarvan een deel variabele beloning, afhankelijk van de realisatie van de plannen die in gezamenlijkheid worden opgesteld.

Interesse of meer informatie?

Neem bij vragen contact op met mevrouw Chantal van der Lelie via onderstaand email adres of tel. 0613002620. Je reacties ontvangen we graag via mail t.a.v. mevrouw Chantal van der Lelie: c.vanderlelie@upd.nl

 

Trefwoorden voor deze vacature zijn: Business Development Manager, Sales Director, Sales Manager, Senior, Key Accounts, Business Consultant, Sales, Relatiebeheer, Bedrijfskunde, Lean, Lean Six Sigma, Training, Consultancy, Landelijk, Nederland, Utrecht, Den Bosch, Rotterdam, Amsterdam www.upd.nl

Six Sigma
Menu