Senior Projectmanager Onderwijs

Functieomschrijving

UPD, gevestigd in Amstelveen, zoekt een senior projectmanager die landelijk projecten kan begeleiden ten behoeve van kwaliteitsverbetering van onderwijs en onderwijsorganisaties.

De functie

In deze dynamische en uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor verbetertrajecten en/of programma’s in de sector Onderwijs (met name mbo en hbo) ten behoeve van kwaliteitsverbetering van onderwijs en onderwijsorganisaties. Jouw teamleden zijn zowel mensen van de onderwijsinstelling als naaste collega’s. Samen sta je voor de uitdaging; van een verbeterproject op opleidingsniveau, tot een organisatiebreed verbeterprogramma of een Lean project op ondersteunende diensten. Je schrijft geen adviesrapporten maar realiseert en verankert de verbeteringen die nodig zijn. De organisatie en haar medewerkers begeleiden bij de benodigde veranderingen is daarbij het belangrijkste aspect.

Functie-eisen

  • Minimaal zes jaar aantoonbare ervaring in verbeter- en implementatie projecten voor externe opdrachtgevers;
  • Kennis van verbetermethoden als Lean & Six Sigma met verandermanagement;
  • Commerciële ervaring en – instelling;
  • Analytisch, sociaal/communicatief, overtuigingskracht, zelfstandig en resultaatgericht;
  • HBO/WO werk- en denkniveau.

Bedrijfsprofiel

UPD is specialist in het continu verbeteren van resultaten. Wij combineren beproefde verbetermethoden zoals Lean en Six Sigma met verandermanagement. Wij worden door onze klanten gezien als een gedegen, betrokken, betrouwbare en plezierige partner, die zijn nek durft uit te steken en het beloofde resultaat realiseert of overtreft.

Wij begeleiden verandertrajecten en injecteren lerend vermogen bij onze klanten, door het uitvoeren van verbetertrajecten (project- en interim management), training, coaching en leiderschapsontwikkeling. Wij spreken de taal van de klant door onze affiniteit en ervaring met de sector. Onze aanpak is pragmatisch en resultaatgericht.

Door ons succes, ambitie en snelle groei zijn wij op zoek naar een ambitieuze Senior Projectmanager voor onze divisie Onderwijs.

Wat bieden we jou?

Een inspirerende, dynamische omgeving waar het nooit saai of eentonig is. Een uitdaging om in een groeiend bedrijf de divisie Onderwijs verder uit te helpen bouwen. Het UPD team bestaat uit circa 55 enthousiaste, hoogopgeleide en gedreven collega’s die samen impact hebben binnen sectoren als Industrie, Bank- en verzekeringswezen, Overheid, Zorg en Onderwijs. We zijn een lerende organisatie met collega’s die van samenwerken en kennisdeling houden en elkaar steeds uitdagen door scherp en kritisch te blijven.

Onze gezamenlijk missie hierbij is maximale impact bij onze klanten te realiseren. Onze kernwaarden zijn KlantPassie en Eenvoud.

Wij bieden een markconform salaris en een winstdeling, afhankelijk van de realisatie van de plannen die in gezamenlijkheid worden opgesteld.

Interesse?

Solliciteren doe je via de volgende link: http://bit.ly/1PgOWFH

Six Sigma
Menu