Agile Video’s

Binnen Agile staan behendigheid en wendbaarheid centraal. Agile is een filosofie om organisaties en teams zo effectief en wendbaar mogelijk te laten functioneren. Niet voor niets hebben toonaangevende bedrijven als Apple, Google, ING en Tesla de Agile filosofie omarmd.

Meer weten over Agile?

Lees deze interessante artikelen over wat Agile precies is en hoe u het kunt implementeren binnen uw organisatie of team:

Agile Manifesto

Het Agile Manifesto is de basis van de huidige Agile filosofie. In deze video ziet u hoe het Manifesto tot stand is gekomen en waarom.

Agile way of working at ING Netherlands

ING heeft in Nederland Agile Werken geïmplementeerd om sneller in te kunnen spelen op de vraag van de klant. Deze nieuwe manier van werken geeft teams meer eindverantwoordelijk en controle op de functionaliteiten die voor de klanten worden ontwikkeld.

Wat is Scrum?

Scrum is onlosmakelijk verbonden met Agile. Maar wat is Scrum nou precies? In deze video wordt het kort maar kracht uitgelegd.

Lean, Agile & Scrum Fundamentals

Lean & Agile versterken en ondersteunen elkaar. Dat is de belangrijkste boodschap van de Lean & Agile Fundamentals Training. In de video wordt uitgebreid verslag gedaan van de Lean, Agile & Scrum Fundamentals Training.