Maak de verbeterdoelen voor 2020 concreet

Sluit aan bij de exclusieve Business sessie op 25 oktober

Het laatste kwartaal van het jaar is aangebroken. Traditioneel is dit de tijd om de jaarplannen en budgetten voor volgend jaar vast te stellen. Uiteraard is dit ook de tijd om te reflecteren op de doelstellingen van het afgelopen jaar en direct de verbeterdoelen voor volgend jaar concreet te maken. Vooral het concreet maken van deze verbeterdoelen is voor veel organisaties een worsteling. Hoe zorg je dat je alleen gaat verbeteren wat er écht toe doet? En hoe hou je aansluiting bij de strategische doelstellingen van de aankomende jaren? Om je hierbij te helpen organiseren we op 25 oktober een unieke sessie.

Succes overkomt je niet, het gebeurt niet ‘zomaar’. Succes is een keuze. Door de meest relevante dingen op het juiste moment te doen kies je voor succes; voor jezelf, jouw team en de organisatie. Het Policy Deployment-proces helpt om – vanuit een strategisch startpunt – de juiste keuzes op het goede moment te maken en hier aan vast te houden.

Een essentieel onderdeel van het Policy Deployment proces is het concretiseren van de verbeterdoelen en deze in lijn houden met de strategische doelstellingen voor de aankomende jaren. In de praktijk blijkt dit voor veel organisaties een uitdaging. Om hierbij te helpen organiseren wij regelmatig sessies – bij onze klanten – om dit proces te begeleiden. Op 25 oktober organiseren we een openbare sessie om iedereen op weg te helpen naar een succesvol 2020.

Business sessie “Policy Deployment voor teams”

Tijdens deze sessie gaan teams aan de slag met het concretiseren van de verbeterdoelen van de eigen organisatie voor het aankomende jaar. Dit doen ze door het effectief gebruiken van de X-matrix. Onder begeleiding van Jan Heijneman vullen ze de X-Matrix in die aan het einde van de dag ingevuld meegenomen wordt.

Kosten

Aan de business sessie op 25 oktober zijn geen kosten verbonden voor de teams (regulier tarief € 1.500,- per team). Om te zorgen dat de sessie effectief is voor alle aanwezige teams, hanteren we een maximum aantal deelnemers. Om deel te nemen aan deze sessie vragen we om je aan te melden via de website van UPD. Onder alle inzending zullen we door middel van loting bepalen welke teams aanwezig kunnen zijn bij dit exclusieve evenement.

Over dit evenement

Bij UPD organiseren we regelmatig openbare kennissessies. Wij geloven dat iedere organisatie in Nederland kan en moet verbeteren. Onze kennissessies helpen organisaties hierbij.

Six Sigma
Menu