Maak jij het verschil bij Slachtofferhulp Nederland?

Slachtofferhulp Nederland is voor het hoofdkantoor te Utrecht op zoek naar een

Senior Adviseur Kwaliteit

Hoe help jij onze cliënten verder?

De senior adviseur kwaliteit maakt onderdeel uit van het bestuursbureau. Het bestuursbureau van Slachtofferhulp Nederland ondersteunt het bestuur bij de voorbereiding en uitvoering van beleid. Het bestuursbureau geeft advies, regisseert de uitvoering en rapporteert hiervoor bij monde van de bestuurssecretaris aan de Raad van Bestuur. Bij het bestuursbureau werken bedrijfsjuristen, kwaliteitsadviseurs en een specialist bescherming persoonsgegevens en data-analyse. Het bestuursbureau is gepositioneerd onder het hoofd bestuursbureau, die tevens de bestuurssecretaris is.

Wat ga je doen?

Als senior adviseur kwaliteit ben je mede verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid, het kwaliteitsmanagement en de kennisoverdracht. Om dit te realiseren, ontwikkel, implementeer en onderhoud je het kwaliteitsmanagement. Je signaleert knelpunten binnen het kwaliteitsmanagementsysteem in relatie tot het organisatiebeleid en levert verbetervoorstellen aan.

Je tweede aandachtsgebied is het kwaliteitsbeleid. Om dit op orde te houden voer je risico analyses uit en implementeer je lean tools. Je draagt zorg voor de kwaliteit van de interne organisatie door het opzetten en onderhouden van interne audits. Je rapporteert de uitkomsten en legt verbetervoorstellen voor aan de diverse gremia, waaronder de directie.

Last but not least, zorg je voor het vastleggen, beheren en verspreiden van de opgedane kennis en verbeteringen (toepassen PDCA-cirkel).

Wat breng je mee?

• Een academisch werk- en denkniveau.
• Ruime ervaring op het gebied van bedrijfsvoering en kwaliteit.
• Ervaring met het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem
• Ervaring met het beschrijven en verbeteren van processen en het (laten) uitvoeren van kwaliteitsaudits
• Een verbindende persoonlijkheid met gevoel voor organisatie sensitiviteit, met oog voor detail.

Over ons

Slachtofferhulp Nederland helpt na misdrijven, verkeersongevallen, rampen en calamiteiten. Bij ons kan je terecht voor emotionele steun, wij ondersteunen in het strafproces en bij het verhalen van schade. Met ruim 1000 vrijwilligers, 100 stagiairs en 500 betaalde krachten helpen wij jaarlijks 200.000 mensen.

Bij Slachtofferhulp Nederland komen alle medewerkers gezamenlijk op voor de belangen van slachtoffers. Samen helpen wij slachtoffers vandaag verder.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende baan van maatschappelijk belang bij een betrokken organisatie. Met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.

De CAO Sociaal Werk is van toepassing. Je krijgt onder andere een:

• individueel loopbaanbudget
• individueel keuzebudget*
• contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste baan

* Hierdoor heb je de keuze om de 26 bovenwettelijke uren, 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering om te zetten naar geld, scholing of vrije tijd.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Sabrina Sluiter, hoofd bestuursbureau op s.sluiter@slachtofferhulp.nl.

Interesse?

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier.
De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag, 23 mei 2019.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Kwaliteitsbeleid, Quality, Kwaliteitsmanagement, Quality Management, Academisch

Meer informatie over:
Six Sigma
Menu