Lean en Lean Six Sigma Certificering

Jaarlijks meer dan 1500 opgeleide cursisten

UPD verzorgt diverse Certificeringprogramma’s voor: Lean Six Sigma Green Belts, Lean Six Sigma Black Belts, Lean Six Sigma Master Black Belts, Green Belts in Lean en Black Belts in Lean.

In Nederland is UPD de grootste certificerende instantie van Lean Six Sigma Green Belts, Black Belts en Master Black Belts. Jaarlijks leiden we meer dan 1500 cursisten op via zowel de open opleidingen als de in company opleidingen bij onze cliënten.

Omdat wij beseffen dat u vanuit diverse branches en werkgeverswensen naar een marktconforme en onafhankelijke certificering wenst toe te werken, biedt UPD u, naast onze eigen UPD certificering, ook de toegang tot onafhankelijk getoetste Certificeringprogramma’s:

Voor de Lean Six Sigma opleidingen bij o.a. Lean Six Sigma Nederland (LSSN), de International Association for Six Sigma Certification (IASSC) en de American Society for Quality (ASQ).

UPD is een IASSC Accredited Training Organization® (ATO). Dit betekent dat UPD kandidaten begeleidt naar het juiste opleidingsniveau om het IASSC examen af te kunnen leggen. Deze begeleiding bestaat uit coaching in de vorm van een strippenkaart.

De International Association for Six Sigma Certification is een onafhankelijk instituut dat trainingsprogramma’s van opleiders toetst tegen de Body of Knowledge voor Lean Six Sigma opleidingen. Daarnaast is de kennis en achtergrond van de trainers bepalend voor een accreditatie door het IASSC.

Welke certificering uw voorkeur ook heeft, onze Master Black Belts kunnen u optimaal en met het beste resultaat adviseren & begeleiden in dit Certificeringprogramma.

Voor meer informatie:

020 345 3015 info@sixsigma.nl