10 Minuten gratis consultancy

UPD is geboren uit de droom en de drive om de concurrentiekracht van de ‘BV Nederland’ te vergroten. Met onze kennis en ervaring laten we onze klanten dagelijks bewegen en nadenken over verbeteren. We zijn ons ervan bewust de ‘BV Nederland’ groter is dan ons klantenportfolio, daarom stellen we onze kennis en ervaring nu beschikbaar aan iedereen. U krijgt van ons een telefonisch consult met een specialist naar keuze, dus lees snel verder.

Voor wie?

Voor iedereen die een specifieke vraag heeft over een verandertraject waar ze mee gaan beginnen of mee bezig zijn. Loopt u vast met het bepalen van de scope van uw project of blijkt het in de praktijk lastig om de neuzen in dezelfde richting te krijgen? Dan kunt u ons gewoon om een paar handvatten te vragen. Net als onze implementaties en opleidingen is deze consultancy volledig op de praktijk gericht. Dus geen theoretische uiteenzetten, maar gewoon to-the-point adviezen waar u direct mee verder kunt.

Door wie?

Dat bepaalt u helemaal zelf. Geef ons voldoende informatie bij het invullen van het formulier en wij matchen de perfecte consultant aan uw verbeteruitdaging. Met meer dan 30 consultant verspreid over vrijwel iedere branche is er altijd wel iemand beschikbaar die u nét dat stapje verder kan brengen.

Gratis consultancy aanvragen

Met het onderstaande formulier vraagt u de consultancy aan. Hoe completer u het formulier invult, hoe effectiever wij de tijd voor u kunnen inzetten. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Gratis Consultancy Aanvraag

Six Sigma
Menu