Coaching Strippenkaart

Voor zelfverzekerde Belts en succesvolle projecten

Een belangrijke succesfactor voor maximale projectresultaten is praktijkbegeleiding door een ervaren specialist van UPD.

Het belang van goede coaching

Niet alleen de keuze van de juiste tools en de correcte toepassing hiervan, maar ook ondersteuning in Stakeholder Management zijn belangrijke aandachtspunten. Door de juiste begeleiding krijgen projecten meer diepgang en scherpte. Tevens leveren de projecten door deze evaluatiemomenten betere resultaten in optimale doorlooptijd. Omdat een Belt tijdens projecten vaak tegen een persoonlijke barrière oploopt, daagt de coach de Belt tijdens een coachingssessie uit om uit zijn of haar comfortzone te stappen. Op deze manier draagt een coachingssessie bij aan de persoonlijke groei van de Belt.

Voor veel van onze incompany-klanten adviseren wij het boeken van coachingssessies aan de hand van een strippenkaart. De specialist van UPD is dan op afroep beschikbaar en is de gehele dag bij u op locatie. Belts kunnen zich desgewenst intekenen voor een coachingssessie. Op deze manier kunnen de deelnemers en de coach de uren zo efficiënt mogelijk inzetten.

De strippenkaart

Coachingsuren kunnen op elk vraagstuk ingezet worden binnen de organisatie. We werken met een strippenkaart-principe. U kunt een strippenkaart met daarop 4 coachingsuren, oftewel 4 strippen bij ons afnemen voor €660,- (€165 per uur). U geeft aan hoeveel strippen u wilt afnemen. Dit bepaalt uw budget.

Hoe werkt dit in de praktijk?

U kunt gebruik maken van een persoonlijke coachingssessie op locatie. Hiervoor hanteren wij een minimale afname van 4 uur, oftewel 4 strippen. Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van coaching via telefoon of skype. In dit geval is er geen afname-minimum en rekenen we één strip per uur. Daarnaast kan de strippenkaart ook ingezet worden voor terugkomdagen.

De coachingssessie

Tijdens een coachingssessie bespreken de specialist en de Belt het projectplan. Hoe zit het met de voortgang van het project en wat zijn de eventuele knelpunten? Daarnaast besteedt de coach aandacht aan de rol van de Belt met betrekking tot:

  • Zijn of haar houding en gedrag;
  • Zijn of haar voorbeeldfunctie;
  • Zijn of haar leerdoelen.

Tevens is er voldoende ruimte voor additionele uitleg van een bepaalde tool of techniek.

De opbrengst van een coachingssessie

De extra aandacht van een persoonlijke coachingssessie levert een zelfverzekerde Belt op die zeer goed in staat is om zelfstandig continu verbeterprojecten uit te voeren. Met meer zekerheid in het uitvoeren van de methode en het correct toepassen van tools en technieken levert de Belt succesvol afgeronde projecten op.

Strippenkaart aanvragen?

Via onderstaand contactformulier kunt u uw strippenkaart aanvragen. In het opmerkingenveld kunt u uw strippenkaart aanvragen en tevens aangeven hoeveel strippen u wenst.

  • 4 uur = €660,-
  • 8 uur = €1320,-
  • 12 uur = €1980,-

U kunt uiteraard een strippenkaart van meer dan 12 uur afnemen.

  • Contactgegevens