Bedankt voor jouw inschrijving

Je bent nu zeker van deelname

Gefeliciteerd, jouw inschrijving is bij ons ontvangen, je ontvangt daar straks nog een bevestiging per email van. Dat betekent dat je binnenkort gaat leren van dé experts op het gebied van continu verbeteren vernieuwen in Nederland.

What’s next?

Onze collega’s nemen op korte termijn contact met je op. Zij zullen je uitleggen wat je kunt verwachten in aanloop naar jouw opleiding. Mocht jij nog vragen hebben, dan kun je ze direct aan hen stellen. Kan jij vraag niet wachten? Dan kun je ook gewoon contact met ons opnemen via inschrijven@upd.nl of bel naar 020 – 345 30 15.

Tip: Coaching on the job

Heb je eraan gedacht om coaching on the job te boeken bij de training?

Een training bij UPD is een investering in de toekomst van jou en van je bedrijf. En als je een investering doet, dan wil je toch het hoogste rendement?

Wij zijn ervan overtuigd dat de theorie van Lean en Lean Six Sigma het beste beklijft als deze ook echt toegepast wordt; Learning by doing it. De ervaring leert ons dat deelnemers het rendement van de gevolgde opleiding exponentieel doen toenemen door gebruik te maken van onze coaching on the job.

Mocht je coaching on the job bij willen boeken, neem dan even contact met ons op via inschrijven@upd.nl dan maken we het graag in orde.