(Junior) Continuous Improvement Engineer – Recticel

De functie en taken:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze collega die toe is aan een mooie nieuwe uitdaging. Je bent pas afgestudeerd of je bent toe aan een volgende stap in je carrière.

Onze fabriek in Kesteren is DE schuimmatrassen fabriek van Recticel. Op deze locatie wordt er schuim geproduceerd en verwerkt tot volledige matrassen. We streven naar een flinke verbetering van onze organisatie en hebben ons als doel gesteld om over 5 jaar naar ‘World Class’ fabriek te groeien.

Als Continuous Improvement Engineer ben je verantwoordelijk voor het implementeren van verbeteracties passend binnen het Internationale Lean Manufacturing programma. Je bent het gezicht van deze acties en cultuurdrager van deze veranderingen. Vanuit jouw scherpe analyse formuleer je verbetervoorstellen en weet je dit te implementeren samen met de afdelingsverantwoordelijken.

Je bent in staat verbeterteams te formeren, deze te begeleiden en te monitoren op resultaat. Gevraagd en ongevraagd weet je de Plant Manager te adviseren om zo een bijdrage te leveren aan het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen. Daarnaast zijn is er de mogelijkheid om internationale projecten te doen of internationale vraagstukken op te lossen.

Wij vragen:

• Een afgeronde hbo- / wo-opleiding in technische of bedrijfskundige richting met een goede analytische geest.
• Leergierig! Je wilt kennis op doen van Lean Manufacturing technieken en Six Sigma tools en bent dan ook bereid om een opleiding tot Green Belt of Black Belt Lean Six Sigma te volgen.
• Je bent sterk contactvaardig en bekwaam om mensen te motiveren en te enthousiasmeren en samen te laten werken;
• Jouw nieuwsgierigheid en proactiviteit zorgen ervoor dat onze organisatie naar een hoger niveau getild wordt. Je bent creatief en beschikt over een sterk conceptueel denkvermogen.
• Naast de Nederlandse taal beheers je ook de Engelse taal (mondeling en schriftelijk).

Recticel biedt:

Een leuke baan waar je werkt met gemotiveerde collega’s binnen een ambitieuze onderneming. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over ons:

Recticel is an international industrial group specialising in the transformation of polyurethane into innovative products and solutions which contribute to our daily comfort. It develops, produces and commercialises these solutions to offer an extensive range of value-adding industrial and domestic applications through four distinct business lines: Flexible Foams, Bedding, Insulation and Automotive.

Recticel is active in 27 countries and has a workforce of about 7,600 worldwide (including joint ventures). Its consolidated sales turnover reached € 1.33 billion in 2015. Recticel is listed on Nyse-Euronext stock exchange. To learn more: visit www.recticel.com.

Reageren:

Wij zien je cv en motivatie graag voor dinsdag 14 augustus 2018 tegemoet. Mail je motivatiebrief met cv naar: sollicitatie.nl@recticel.com.
https://ltpx.nl/NjMxh2M

Vertel ons waarom jij een deel van onze toekomst bent!!

Acquisitie naar aanleiding wordt niet op prijs gesteld.

Six Sigma
Menu