Lean Six Sigma Seminar 2017

30 november 2017

We zijn met veel enthousiasme begonnen aan de voorbereidingen van het Lean Six Sigma Seminar 2017!

Op 30 november 2017 zijn we te gast in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Dit centraal gelegen, industriële rijksmonument vormt een prachtig decor voor ons Seminar.

Aftermovie 2016

Normaal is het de plek waar aanbieders van interieurproducten en andere branche-gerelateerde organisaties elkaar ontmoeten voor inspiratie en presentaties, de zesde oktober zijn het de enthousiaste deelnemers aan het Lean Six Sigma Seminar 2016 die hartelijk worden ontvangen door een uiterst gastvrije organisatie, zoals elk jaar weer in de zeer capabele handen van UNC Plus Delta.

 

Disruptie

Het vermogen om flexibel te kunnen opereren is anno 2016 in deze wereld een voorwaarde om als organisatie te overleven. Dit vraagt om andere manieren van organiseren, ander leiderschap en andere manieren van leren. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie vandaag de dag wendbaar en slagvaardig is?

Lean Six Sigma Awards

UNC Plus Delta reikt ieder jaar tijdens het Lean Six Sigma Seminar awards uit voor de beste verbeterinitiatieven in Nederland. De absolute kroon op het werk van de beroepsverbeteraar!

Lean Six Sigma Seminar 2017

Algemeen

 • De Deployment Award wordt uitgereikt aan de organisatie die zichtbaar de grootste stappen heeft gemaakt met continu verbeteren in een significant deel van de organisatie.
 • Er is een vakjury prijs voor het beste project/verbeterinitiatief. De jury bestaat uit twee Master Black Belts van UNC Plus Delta, de Master Black Belt van de Deployment-winnaar van 2016 en de winnaar van het winnend project van 2016.
 • Er zijn een aantal sectorpublieksprijzen (onderwijs, overheid, zakelijke dienstverlening, zorg & welzijn, industrie). De winnaars worden via postersessies op de projectenmarkt gekozen.
 • Deelnemers aan de projectenmarkt krijgen gratis toegang tot het Seminar.
 • Organisaties kunnen meerdere projecten insturen.
 • Het aanleveren van projecten kan in Powerpoint, Word, een foto van de brownpaper, etc. Inzenden is dus 'free format'. Het kan ook een Storyboard/workbook voor de praktijkcertificering zijn, maar ook een A3 of een VSM.
 • Projecten/verbeterinitiatieven kunnen worden ingezonden via seminar@uncplusdelta.nl

Criteria projecten/verbeterinitiatieven

 • Afgerond project of een geïmplementeerde verbetering.
 • Raakvlakken met Agile/Lean/ Lean Six Sigma/Operational Excellence.
 • Belangrijk is dat projecten op enigerlei wijze 'herkenbaar' dienen te zijn voor de Nederlandse verbeteraar.
 • Is het initiatief toepasbaar buiten de organisatie in de eigen sector of voor anderen sectoren? Het verbeterproject is gericht op verspreiden, implementeren en borgen van ‘Goede Voorbeelden’ (best practices of ‘evidence bases innovaties).
 • Verbetermethodiek staat vrij. Dit kan dus Lean, Lean Six Sigma, Agile, DMAIC, PDCA, MBObeter zijn etc.

Met veel plezier leggen wij de lat voor 30 november 2017 hoog, hoger, hoogst! We bruisen nog een beetje na van de 2016-editie en de eerste ideeën voor een mooie invulling van de volgende editie zijn al aan het rijpen, mede geïnspireerd door de ingebrachte suggesties van de deelnemers aan het evenement van dit jaar.

Boeiende Keynotes

jan-jonker-weconomie-300px

Elk jaar brengen de keynote sprekers ons weer op nieuwe ideeën, maken ons bekend met de laatste trends en prikkelen ons om uit onze comfortzone te stappen.

Interactieve Masterclasses en Workshops

De aansprekende masterclasses en workshops van experts uit het vakgebied continu verbeteren gaan in op specifieke thema’s en praktijkcases uit diverse sectoren.

lean-six-sigma-seminar-2016-107

Speedcoachsessies

Een speedcoachsessie is een unieke gelegenheid om met een specialist van UNC Plus Delta om tafel te zitten en uw prangende vraag te stellen.

Veelzijdige projectenmarkt

De steeds groeiende projectenmarkt met succesvolle cases uit diverse sectoren staat garant voor inspireren en leren.

lean-six-sigma-seminar-2016-004

Lean Six Sigma Awards

Absolute kroon op het werk van de beroepsverbeteraar: een Lean Six Sigma Award!

Netwerken met beroepsverbeteraars

Een goed netwerk hebben is key. Weet u wie de belangrijkste spelers in uw sector zijn? Wanneer u mensen ontmoet die gelijksoortige doelen nastreven, wordt u herinnerd aan het feit dat uw eigen plannen en dromen ook mogelijk zijn. Blijf dus leren. Juist van elkaar. Er is geen betere stimulans dan leren van iemand die al iets heeft bereikt wat u ook wilt bereiken. En vergeet niet, u heeft op uw beurt dingen bereikt waar anderen nog van dromen!

Op 30 november 2017 heeft u weer volop de gelegenheid te netwerken met collega-beroepsverbeteraars die hetzelfde doel hebben: continu verbeteren!

lean-six-sigma-seminar-2016-212

Nieuwe energie!

Wij zijn ervan overtuigd dat u aan het eind van het Lean Six Sigma Seminar met nieuwe energie en een frisse geest naar huis gaat. Voorbereid om alle nieuwe kennis in praktijk te brengen. Want, u moet het tenslotte wel zélf doen.

Early Bird Tickets

U kunt nu uw Early Bird Tickets bestellen voor €399,- i.p.v. €499,-.

Introduce a Friend

Komt u samen met een nieuwe zakenpartner? Dan hebben wij een interessant aanbod voor u! Neem contact met ons op via 020-345 3015 en wij vertellen u wat dit aanbod is.

4=5

Komt u met 4 personen uit uw organisatie? Neem dan nog een 5e collega mee. Helemaal gratis!

Tevredenheidsgarantie

Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Bent u aan het eind van de dag niet tevreden over het Seminar? Dan krijgt u gewoon u uw geld terug.

Register Accountants, Register Controllers pe-punten-7en Seminarbezoekers die Permanente Educatie (PE) plichtig zijn, krijgen 7 Permanente Educatie (PE) uren voor deelname aan dit Seminar.

Plaatsen Prijs (ex. BTW)
Amersfoort
Early Bird Ticket
30 november 2017 266

 399

Inschrijven     Neem optie
 • Liever een andere startdatum en/of locatie?

  Vul dan onderstaand formulier in. We kijken met alle plezier wat we kunnen organiseren.

lss-seminar-cartoon-20-300px

Onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie
op dit topseminar.

U bent verzekerd van een
100% tevredenheidsgarantie.

Simpel gezegd:
Aan het eind van de dag niet tevreden over het seminar?
Dan krijgt u gewoon uw geld terug.

No questions asked.

Videoverslag Seminar 2016


Videoverslag Seminar 2015


Videoverslag Seminar 2014


 
zelf-doen-oubelkas-300px

Six Sigma
Menu