Masterclass – Didactisch Handelen (MBB Verplicht)

Tijdens deze Masterclass worden de finesses van het trainersvak nader belicht. Hoe stelt u een training samen? Hoe sluit u als vormgever aan op de verschillende leerstijlen? Deze Masterclass heeft de antwoorden.

U past de theorie, onder begeleiding van onze trainers, meteen toe. Zo wordt er een brug geslagen van kennis naar praktijk. Afsluitend leert u hoe u de opgedane kennis kunt toetsen.

Onderdeel van de Master Black Belt

De Masterclass ‘Didactisch Handelen’ is een verplicht onderdeel van het Master Black Belt Curriculum. Deze Masterclass is zowel te boeken als individuele Masterclass of te volgen als onderdeel van de Master Black Belt Opleiding.

De prijs van deze Masterclass is €595,-(excl. BTW).

Certificering en praktijkbegeleiding

In de visie van UPD vervult een Master Black Belt een cruciale rol bij de uitrol en implementatie van een succesvol Lean Six Sigma programma.

Voor die sleutelpositie is niet alleen theoretische bagage een vereiste, maar ook praktijkervaring met programmamanagement, change management, coaching- en training. In sommige MBB trainingen en certificeringsprogramma’s wordt echter sterk de nadruk gelegd op technische onderwerpen, hetgeen geen recht doet aan de rol van de MBB.

De UPD Master Black Belt training en certificering legt, naast de theoretische verdieping, dan ook het accent op:

  • Het coachen van (Lean) Six Sigma practitioners zoals Black Belts & Green Belts.
  • De resultaatverantwoordelijkheid voor (Lean) Six Sigma programma’s.
  • Het zelf ontwikkelen van trainingsmateriaal en overdragen van kennis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wendy Buis via 020-345 3015.

Register Accountants, Register Controllers pe-punten-7en Accountant Administratieconsulenten die Permanente Educatie (PE) plichtig zijn, krijgen Permanente Educatie (PE) uren voor deelname aan deze training.

Locatie
Startdatum
Plek vrij
Prijs
 
Utrecht
14 sep 2020
7 plaatsen
€ 595