Masterclass – Organizational Behaviour Management

Bij de introductie en implementatie van Continu Verbeteren komt ook het veranderkundige aspect aan bod. Sterker nog, om beproefde methoden als Lean en Lean Six Sigma succesvol te kunnen laten renderen, is ook de borging van de methodiek in nieuwe gewoontes noodzakelijk.

Maar, hoe krijgt u mensen zo ver dat ze oude gewoontes loslaten en een nieuwe manier van werken accepteren?

In deze Masterclass leert u een wetenschappelijk onderbouwde methode voor gedragsverandering in organisaties, op basis van gewenst gedrag. Deze methode maakt het mogelijk om doorbraken te realiseren. Deze evidence-based aanpak staat wereldwijd in de wetenschap bekend onder de naam Organizational Behavior Management (OBM). Zowel qua filosofie als methodologie sluit deze wetenschap naadloos aan bij Lean (Six Sigma).

Onderdeel van de Master Black Belt

De Masterclass ‘Organizational Behaviour Management’ is een facultatief onderdeel van het Master Black Belt Curriculum. Deze Masterclass is zowel te boeken als individuele Masterclass of te volgen als onderdeel van de Master Black Belt Opleiding.

De prijs van deze Masterclass is €595,-(excl. BTW).

Certificering en praktijkbegeleiding

In de visie van UPD vervult een Master Black Belt een cruciale rol bij de uitrol en implementatie van een succesvol Lean Six Sigma programma.

Voor die sleutelpositie is niet alleen theoretische bagage een vereiste, maar ook praktijkervaring met programmamanagement, change management, coaching- en training. In sommige MBB trainingen en certificeringsprogramma’s wordt echter sterk de nadruk gelegd op technische onderwerpen, hetgeen geen recht doet aan de rol van de MBB.

De UPD Master Black Belt training en certificering legt, naast de theoretische verdieping, dan ook het accent op:

  • Het coachen van (Lean) Six Sigma practitioners zoals Black Belts & Green Belts.
  • De resultaatverantwoordelijkheid voor (Lean) Six Sigma programma’s.
  • Het zelf ontwikkelen van trainingsmateriaal en overdragen van kennis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wendy Buis via 020-345 3015.

Register Accountants, Register Controllers pe-punten-7en Accountant Administratieconsulenten die Permanente Educatie (PE) plichtig zijn, krijgen Permanente Educatie (PE) uren voor deelname aan deze training.

Locatie
Startdatum
Plek vrij
Prijs
 
Amsterdam
06 okt 2020
4 plaatsen
€ 595