Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor onze afdeling Operational excellence in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een professionele en resultaatgerichte

Operational Excellence Coördinator

(32-40 uur)

Wat ga je doen als Operational Excellence Coördinator

In je rol als Operational excellence coördinator ben je verantwoordelijk voor het verbeteren en optimaliseren van de kwaliteit en het rendement van de Retail formule Boots, door ondersteuning van Regiomanagement, support en apotheken op een dusdanige manier dat de gewenste bedrijfsresultaten worden gerealiseerd. Je bent (mede) verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, sfeer en financiën binnen de gehele Boots organisatie. Controle en borging van de organisatie om “agile” te handelen en voor de organisatie toekomstbestendigheid na te streven zijn speerpunten.

Wat verwachten wij van jou?

• Je volgt de marktontwikkeling, duidt relevante zaken aan en vertaalt deze in kansen en bedreigingen ten behoeve van de strategische, beleidsmatige dan wel operationele besluitvorming.
• Je implementeert producten en diensten van retail/formules en commercie/groothandel bij apotheken. Daarnaast zorg je ook voor analyse, monitoring, rapportage en controle & borging van deze zaken.
• Voorraadoptimalisatie, supply-chain activiteiten en lean six sigma aspecten door de verschillende bedrijfsonderdelen van Alliance Healthcare optimaliseren.
• Je geeft coaching aan apothekers, ziet toe op kwaliteit, kwantiteit en tijdigheid, bepaalt urgentie en prioriteiten en lost problemen op. Je geeft daarnaast leiding aan diverse (innovatieve) projecten.
• Inzicht, interpretatie, controle & borging, benchmarken en doorontwikkeling zijn aandachtsgebieden. Je geeft hierbij proactief, gevraagd en ongevraagd, advies aan de directeur Health & Beauty.
• Je creëert en onderhoudt een netwerk om vanuit solide fundament invulling te geven aan innovatieve farmaceutische dienstverlenging, door een andere kijk op farmacie.

Wie zoeken wij?

• HBO / WO werk- en denkniveau.
• Uitgebreide kennis van, affiniteit met en begrip van de farmaceutische markt.
• Minimaal 5 jaar (management) en project ervaring, bij voorkeur in de farmaceutische markt.
• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
• Retailervaring en/of affiniteit met Retail is gewenst.
• Supply chain – lean six sigma ervaring is gewenst.
• Goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Ons aanbod

Alliance Healthcare biedt een collegiale werkomgeving, besteed bijzonder aandacht aan persoonlijke ontwikkeling, biedt goede doorgroeimogelijkheden en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Meer informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Frank Verheijen (Director Health & Beauty) op telefoonnummer 06-28766755.
Meer informatie vind je ook op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Solliciteren op de functie van Operational Excellence Coördinator

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewekt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen via onze sollicitatiepagina

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.
In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: Kwaliteit, LeanSixSigma, manager, Management

Six Sigma
Menu