UNC Plus Delta; Successful Together

logo UNC Plus Delta PlusDelta

UNC Plus Delta realiseert samen met haar klanten aantoonbare en blijvende verbeteringen van processen. UNC Plus Delta richt zich hierbij op het continue verbeteren van processen en de core business van onze klanten. De kracht zit in de combinatie van de verschillende disciplines die UNC Plus Delta hiervoor kan inzetten: Lean

Al 10 jaar promoot UNC Plus Delta de methodiek Lean Six Sigma en ondersteunt het vele bedrijven in alle branches met het succesvol implementeren en gebruiken van Lean Six Sigma. Ruim acht jaar is UNC Plus Delta de sponsor van de website www.leansixsigma.nl. UNC Plus Delta organiseert jaarlijks het drukbezochte en zeer gewaardeerde Lean Six Sigma seminar. Twee jaar geleden is de LinkedIn groep van Leansixsigma.nl in het leven geroepen en hiermee is de basis gelegd voor een levendig discussieplatform over Lean en Six Sigma.

UNC Plus Delta bestaat meer dan 20 jaar en meer dan 80 medewerkers werken dagelijks samen met onze klanten om succes te creëren. Kwaliteit, flexibiliteit en een persoonlijke benadering staan hierbij centraal.


UNC Plus Delta: Successful Together

Bij UNC Plus Delta voelen ons verantwoordelijk voor het succes van onze klanten. Het continue zoeken naar kansen om structurele verbeteringen te realiseren voor onze klanten is daarbij onze belangrijkste drijfveer. Deze visie komt ook tot uiting in onze trainingsaanpak. Door klantwaarde centraal te zetten, helpen wij uw medewerkers om op een andere manier naar hun processen te kijken en leren we ze om het verbeterpotentieel zélf te ontsluiten.

UNC Plus Delta is al 10 jaar topspeler in Nederland ten aanzien van Lean en Six Sigma. Onze trainers kunnen zich beroepen op ruime praktijkervaring binnen Lean en Six Sigma bij gerenommeerde bedrijven en overheidsinstellingen, uiteenlopend van volledige implementatie van transformatie- en verbeterprogramma’s, tot het begeleiden van specifieke verbeterprojecten of faciliteren van workshops.

Voor meer informatie kijk op www.upd.nl
Six Sigma
Menu