PZO-ZZP ledenactie

Investeer jij al in jezelf?

Zzp’ers zijn nieuwsgierig, weten van aanpakken en geven niet op. Prachtige eigenschappen die uitstekend van pas komen bij het succesvol uitvoeren van een opdracht. Het zijn echter ook eigenschappen die voor potentiële klanten niet direct zichtbaar zijn, en dat is jammer. Hoe kun je er voor zorgen dat prospects wél meteen zien welke kwaliteiten jij in huis hebt? Wij hebben de oplossing in huis! En, wij zijn de beroerdste niet, dus we delen onze tip graag met je.                                                                            “Get certified! Jawel, met een certificaat op zak ben je als zzp’er een stuk aantrekkelijker. Steeds meer klanten eisen van de mensen die ze in dienst nemen, dat ze één of meerdere certificaten hebben. Met een certificaat laat je aan je (potentiële) klant zien dat je bewezen ervaring hebt op een bepaald gebied. Het toont dat jij in de eerste plaats kwaliteit levert. Tevens betekent het hebben van een certificaat dat je marktwaarde stijgt. En, als je marktwaarde groter wordt, kun je vanzelfsprekend je uurtarief verhogenbronnen nu.nl, zzpbarometer
Vermeld bij je inschrijving in het opmerkingenveld de opmerking: “PZO Korting”, dan ontvang je 10% korting op de totale opleidingsprijs.
Natuurlijk haal je een certificaat niet alleen voor je klanten. Nee, dit doe je juist voor jezelf! Je kunt als zzp’er nog zo goed en succesvol zijn, als je niet op zoek gaat mogelijkheden om jezelf te verbeteren, kom je vroeg of laat stil te staan. Het is noodzakelijk om in jezelf te blijven investeren tijdens en tussen je opdrachten door. Meevaller: de belastingdienst stimuleert deze investering door je opleidingskosten met je winst te laten verrekenen (raadpleeg hiervoor je accountant). 10% korting op lean six sigma trainingen voor leden ZZP-PZO

Certificering: alleen maar voordelen

In onze opleidingen zien wij een groot aantal zzp’ers. Deze zzp’ers hebben goed in de gaten dat steeds meer organisaties hun bedrijfsprocessen verbeteren met de verbetermethodieken Lean of Lean Six Sigma. In het verlengde hiervan verlangen organisaties ook van de zzp’ers die ze inhuren, dat zij specifieke kennis op dit vlak bezitten. Sterker nog, wij hebben als opleider afspraken met een aantal leveranciers van flexibele krachten om ze op te leiden in deze verbetermethodieken. Simpelweg omdat ze zich met een Lean of Lean Six Sigma-certificaat onderscheiden van de concurrentie. Als zzp’er is het vanzelfsprekend dat je Green Belt certificaat haalt. Het halen van een Green Belt-certificaat levert tevens tal van voordelen voor je eigen onderneming op. Wat denk je dat het betekent als jij verspillingen binnen je onderneming kunt detecteren en elimineren en zo je effectiviteit en productiviteit kunt verhogen? Of, als je weet hoe je workshops en bijeenkomsten kunt faciliteren? Om nog maar te zwijgen over de kostenbesparing die een gevolg van je verbeter-inspanningen zal zijn! En? Ga jij voor kwaliteit?

Welke opleiding is geschikt voor mij?

Vul in 3 stappen de keuzewijzer in om te bepalen welke opleiding het beste bij jou past: Start hier met de keuzewijzer. De top 5 opleidingen die ZZP’ers in 2015 hebben gekozen zijn:
  1. Green Belt Lean Six Sigma
  2. Green Belt in Lean
  3. Orange Belt Lean Six Sigma
  4. Black Belt Lean Six Sigma
  5. Black Belt in Lean

Schrijf je in met een mooie korting: PZO Korting!

Vermeld bij je inschrijving in het opmerkingenveld de opmerking: “PZO Korting”, dan ontvang je 10% korting op de totale opleidingsprijs.

Heb je vragen?

Aarzel niet om bij vragen of voor advies contact met ons op te nemen op 020-3453015 of je vraag te stellen via het contactformulier.