Seminar Workshops: verbreed je horizon

Neem een sprong in Agility met één van deze workshops:

 

1. Blinde mannen en de olifant

Wat gebeurt er als Lean geïmplementeerd wordt met tools en technieken om het werk te verbeteren? Gaat dit duurzame verbeteringen opleveren als het systeem van management niet verandert en het beleid de beperkingen van het systeem worden? In deze workshop kom je meer te weten over het verschil tussen het traditionele ‘hokjesdenken’ en verbeteren van het systeem as geheel.

2. Lean & Agile: Agility!

Tijdens deze workshop vertellen we je alles over de basisprincipes van Agility. Wat is het geheim van Lean? Wat is de toegevoegde waarde van Agile? Je komt erachter wat de combinatie van Lean en Agile tot zo’n krachtige driver van continu vernieuwen maakt.

3. Faalkracht: van laf naar lef

Nog nooit veranderde de wereld om ons heen zo snel. Iedereen benadrukt het belang van innovatie en risico’s nemen. En, van het loslaten van de angsten en beperkende gedachten die je in je comfortzone houden. Maar hoe doe je dat? Hoe breek je door je beperkende gedachten heen en neem je meer risico? In de workshop Faalkracht leer je een methode om beperkende gedachten los te laten, lef te ontwikkelen en hoe je gecontroleerd falen kan benutten in de organisatie.

4. Future proof met Wendkracht!

Speel jij voldoende in op de veranderende omgeving? Haal jij jezelf uit je comfortzone om te vernieuwen? Leer welke 8 krachten hierop van invloed zijn en hoe jij deze hebt ontwikkeld. Wil jij jouw wendkracht en die van jouw team vergroten? Ervaar tijdens de Wendkracht® Workshops wat hiervoor nodig is en hoe je dit doet. Hoe doorsta je samen met je team de storm van veranderingen?

5. Speedcoaching

Dieper ingaan op dat ene onderwerp waar je meer over wil weten? Dat kan! Boek een speeddate met één van onze specialisten die tijdens het seminar graag met jou de dialoog aan gaat.

6. Industrie special: meer productie bij Bavaria met predictive analytics

Hoe hebben wij samen met Bavaria en hun leverancier de productietijd van een verpakkingslijn vergroot?

early bird korting op lean six sigma seminar 2017

Six Sigma
Menu