Summercourses 2017

Dezelfde trainingen — verkorte doorlooptijd

Net als afgelopen jaren organiseren we ook deze zomer diverse Lean en Lean Six Sigma Summercourses. De trainingsdagen volgen elkaar wat sneller op dan bij de reguliere trainingen, zodat je na de zomer het geleerde meteen in praktijk kan brengen.

De Summercourses zijn beschikbaar in de maanden juli t/m augustus. Bekijk hieronder de verschillende trainingen, startdata en locaties en schrijf je direct in voor één van de Summercourses.

De Summercourses zijn erg populair, dus wacht niet te lang met het reserveren van een plekje!


Summercourse Lean Six Sigma – Green Belt

Tijdens deze opleiding wordt u opgeleid tot Lean Six Sigma Green Belt. U leert tijdens de opleiding hoe u de kosten tijdens een veranderingstraject kunt verminderen en tegelijkertijd de doorlooptijd van het proces kunt verkorten. U leert om veranderingsprocessen te leiden, waarbij alles in één keer goed geïmplementeerd wordt.


Meer informatie over de Lean Six Sigma Green Belt Opleiding vind je hier.

 

Summercourse Lean – Green Belt

Tegenwoordig kent iedere organisatie de uitdaging om klantgerichter te werken. Om producten en diensten sneller, tegen een hogere kwaliteit en met minder kosten te leveren. Steeds vaker wordt Lean ingezet als antwoord op deze uitdaging. En niet voor niets, want organisaties die Lean succesvol toepassen realiseren niet alleen efficiencyverbetering door verspilling te elimineren. Maar ook productiviteitsverbetering door de slimmere werkprocessen en de verkorte doorlooptijden. Lean leidt tot een cultuur van continue verbetering, zelflerend vermogen en een hogere klantwaardering.
Aan het einde van deze 5-daagse Summercourse bent u goed op de hoogte van de Lean methodiek en bent u ook in staat deze daadwerkelijk toe te passen in uw eigen werkomgeving.


Meer informatie over de Green Belt in Lean Opleiding vind je hier.

 

Summercourse Lean – Upgrade Green Belt to Black Belt in Lean Training

De Black Belt in Lean upgrade is voor personen die al een Green Belt in Lean hebben afgerond. Tijdens Black Belt in Lean Upgrade ga je nog dieper in op het toepassen van de Lean filosofie en daarmee problemen in processen op kan sporen analyseren en verminderen. Tijdens de opleiding staat een realistische bedrijfssimulatie centraal, zodat je kunt variëren tussen theorie en praktijk. In vergelijking met de Lean Six Sigma upgrade bevat deze krachtige Lean opleiding een stuk minder statistiek, maar heeft meer en verdergaande Lean tools.


Meer informatie over de Upgrade Green Belt to Black Belt in Lean Training vind je hier.

 

Summercourse Upgrade Green Belt to Black Belt Lean Six Sigma Training

Een logische stap na het behalen van de Green Belt is om door te gaan voor de Black Belt. De Black Belt zorgt voor een verdieping van de opgedane kennis tijdens de Green Belt training. U leert nog effectiever om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, inzicht te krijgen in veranderingstrajecten en deze in goede banen te leiden. Deze training richt zich ook op alle processen die tot verbetering leiden.


Meer informatie over de Upgrade Green Belt to Black Belt Lean Six Sigma Training vind je hier.

 

Six Sigma
Menu