Summercourses 2019

Versnelde opleidingen voor een zomers tarief

Heb jij dat ook? Dat je veel meer energie hebt als het mooi weer is? De zon, de blauwe lucht en gewoon dat zomerse gevoel. Iedere dag is zoveel mooier in de zomer. Om te zorgen dat jij jouw extra energie effectief kunt inzetten hebben we weer een selectie summercourses voor je. De Summercourses zijn dezelfde trainingen met een kortere doorlooptijd en voor een zomers tarief. Tijdens de summercourses krijg je weer nieuwe energie. De energie om de rest van jaar te blijven verbeteren.

summercourses lean en lean six sigma

De naam zegt het al; de Summercourses zijn alleen beschikbaar in de zomer. Enkel in de maanden juli & augustus om precies te zijn. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare Summercourses, met startdata en locaties. Welke opleiding ga jij deze zomer volgen?

De Summercourses zijn ontzettend populair en ieder jaar worden ze sneller volgeboekt. Wacht daarom niet te lang met het reserveren van een plekje!

Summercourse Lean Six Sigma – Green Belt

Wil je zelfstandig (complexe) verbetertrajecten uitvoeren binnen jouw organisatie? Tijdens de Lean Six Sigma Green Belt Opleiding leer je alles wat je moet weten om een succesvolle projectleider van verbetertrajecten te zijn. Van het verlagen van kosten tot het verkorten van doorlooptrajecten, als Lean Six Sigma Green Belt heb jij hier alle kennis en kunde voor in huis. En het allerbelangrijkste? Je leert niet alleen om de verandertrajecten te leiden, maar ook om het in één keer goed te doen!
[wpv-view name=”Summercourse” pro_cat=”lss-green-belt-opleiding”] Bekijk hier het hele programma van de Lean Six Sigma Green Belt Opleiding.

 

Summercourse Lean – Green Belt

Hoe klantgericht werk jij eigenlijk? Doe je dingen ‘omdat je het altijd zo gedaan is’ of omdat het écht waarde toevoegt voor jouw klant? Aan de hand van de Lean filosofie leer je om anders te kijken naar processen. Uit ervaring weten wij dat Lean bijdraagt aan een continu verbetercultuur binnen organisaties. Waarbij vergroting van het zelflerend vermogen en het reduceren van versplling leiden tot een hogere klantwaarde(ring).

Tijdens deze 5-daagse Summercourse leer je alles wat je moet weten over Lean om er zélf succesvol mee aan de slag te gaan. Je krijgt alle tools en kennis om Lean daadwerkelijk zelf toe passen in jouw werkomgeving!
[wpv-view name=”Summercourse” pro_cat=”2-1-green-belt-in-lean”] Bekijk het hele programma en de startdata van de Meer informatie over de Green Belt in Lean Opleiding.

 

Summercourse Lean – Upgrade Green Belt to Black Belt in Lean Training

Heb jij al een Green Belt in Lean? En is het tijd voor een verdiepingsslag? Tijdens de Green Belt to Black Belt Upgrade ga je nóg dieper in op de toepassing van de Lean filosofie. Je leert hoe je nog beter problemen in processen kunt opsporen en verminderen. Tijdens deze opleiding staat een realistsiche bedrijfssimulatie centraal. Zo kun je optimaal variëren tussen theorie en praktijk.
[wpv-view name=”Summercourse” pro_cat=”2-3-upgrade-gb2bb-in-lean”] Meer informatie over de Upgrade Green Belt to Black Belt in Lean Training vind je hier.

 

Summercourse Upgrade Green Belt to Black Belt Lean Six Sigma Training

Heb je jouw Lean Six Sigma Green Belt al op zak? Maar wil je nu doorgroeien naar een échte Change Agent? Dan is de Lean Six Sigma Upgrade Green Belt to Black Belt voor jou de juiste keuze. Tijdens deze opleiding gaan we nóg dieper in op de Lean Six Sigma filosofie, tools en technieken. Maar we besteden ook uitgebreid aandacht aan de ‘zachte kant’ van verbeteren. Dus geen harde theorie, maar juist de menselijke kant. Zo kan je na afronding van deze opleiding niet alleen verbeterprojecten uitvoeren, maar ook projectteams samenstellen en begeleiden.
[wpv-view name=”Summercourse” pro_cat=”lss-upgrade-green-2-black-belt”] Meer informatie over de Upgrade Green Belt to Black Belt Lean Six Sigma Training vind je hier.

 

Summercourse Lean – Black Belt

Wil jij de verbeterkracht van jezelf en de hele organisatie gebruiken om meer klantwaarde te creëren? Dan zit je hier goed. Tijdens de Summercourse Black Belt in Lean krijg je alle middelen dit doel te bereiken. Je leert alles wat je moet weten over de Lean filosofie en hoe je dit kunt gebruiken om verspillingen weg te nemen.

Daarbij besteden we ook veel tijd en aandacht aan de ‘zachte kant’ van verbeteren. Dus niet alleen maar tools & technieken maar ook de kennis en hulpmiddelen om collega’s te kunnen coachen.
[wpv-view name=”Summercourse” pro_cat=”2-4-black-belt-in-lean”] Meer informatie over de Black Belt in Lean Opleiding vind je hier.

 

Summercourse Lean Six Sigma – Black Belt

Ben je op zoek naar de kennis en middelen om zelfstandig grote verbetertrajecten uit te voeren en te begeleiden? Tijdens de Lean Six Sigma Black Belt opleiding wordt je opgeleid tot Change Agent. Jij kunt dan grote verbeterinitiatieven zelfstandig uitvoeren én Lean Six Sigma Green Belts begeleiden bij verbetertrajecten. Hiervoor geven we je tijdens de opleiding alle noodzakelijke kennis en middelen. Van theoretische kennis over Lean Six Sigma tot Change Management vaardigheden, zodat je na de opleiding ook zelfstandig projectteams kunt samenstellen en begeleiden.
[wpv-view name=”Summercourse” pro_cat=”1-4-lss-black-belt”] Meer informatie over de Black Belt in Lean Opleiding vind je hier.

 

Summercourse Lean, Agile & Scrum Fundamentals Training

In deze training krijg je niet alleen maar een theoretische uitleg over Lean en Agile. Maar juist een praktische toepassing van de combinatie tussen deze methodes. Dit betekent dat je aan het eind van de Lean, Agile & Scrum Fundamentals training in een zeer sterke positie bevindt. Je weet dat het samenspel van Lean en Agile resulteert in een gezonde, wendbare en robuuste mensgerichte organisatie. En dat de focus ligt op het toevoegen van waarde voor de eindgebruiker.
[wpv-view name=”Summercourse” pro_cat=”lean-agile-fundamentals”] Meer informatie over de Lean, Agile & Scrum Fundamentals Training vind je hier.