Handige Agile Apps voor dagelijks gebruik - sixsigma.nl

Handige Agile Apps voor iedere Agilist

Druk aan de slag met En wil je weten hoe je dit nog sneller, efficienter en leuker doen? Onze Agile experts hebben een verzameling van handige apps gemaakt om jou hierbij te helpen. Veel succes ermee!

Agile is een aanpak waarbij behendigheid voorop staat. Het team dat een project uitvoert door middel van een Agile-aanpak gaat ervan uit dat de omstandigheden tijdens het project veranderen, weet hier op in te spelen en zorgt er zo voor dat het eindresultaat niet in gevaar komt.”>Agile? En wil je weten hoe je dit nog sneller, efficienter en leuker doen? Onze Agile experts hebben een verzameling van handige apps gemaakt om jou hierbij te helpen. Veel succes ermee!

Agile Apps

Agile Cards (Gratis)

Agile Cards

Superhandige app die je helpt bij het plannen van de scrumtaken van jou en jouw team. Werkt met fibonaccireeksen, T-shirt maten of Scrum Poker Cards. Deze App is alleen beschikbaar voor iOS.

Tyme 2 (Gratis Trial)

Tyme 2

Tyme 2 is een perfecte app om bij te houden hoelang je aan bepaalde projecten hebt gewerkt. Tyme kan zowel individueel als op teamniveau ingezet worden. De app is alleen beschikbaar voor iOS.

Trello (Gratis)

Trello

Of het nu het managen van een team, het schrijven van een episch scenario of gewoon het maken van een boodschappenlijstje is, Trello is je persoonlijke assistent om dingen gedaan te krijgen en om georganiseerd te blijven.

“Trello is een geweldig hulpmiddel om projecten te beheren. Hiermee wordt het gemakkelijk en zelfs leuk om samen te werken met anderen.”

Bear Focus Timer (€ 1,39)

Bear Focus Timer

De Bear Focus Timer helpt je om jouw taken op tijd af te ronden, door te zorgen dat je gefocused blijft. Dit is écht zo’n app die je niet alleen gebruikt omdat het goed werkt, maar vooral omdat het leuk is!

Scrum App (Gratis)

Scrum App

Wil je je scrumprojecten beheren op je telefoon / tablet en op het web? Snel zien wat je collega’s aan het doen zijn? Met de hulp van Scrum App wordt dit allemaal heel eenvoudig. Met deze app kun je eenvoudig het scrumboard beheren, de backlog beheren en de burn down grafiek bekijken.