Professional Scrum Master (PSM I)

Over de training

Scrum is een raamwerk voor Agile Management van software ontwikkeling. Multidisciplinaire teams leveren in korte sprints (iteraties) werkende stukken software op. Samenwerking, communicatie en teamgeest zijn belangrijke sleutelwoorden. De training Professional Scrum Master (PSM I) gaat specifiek in op de rol van de Scrum Master en de rollen binnen het Scrum team, maar is ook zeer interessant voor alle betrokkenen bij het softwareontwikkelingsproces op basis van het Scrum framework.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die betrokken is bij softwareontwikkeling op basis van Scrum en een must voor diegenen die de rol van Scrum Master daarbinnen (gaan) vervullen.

UPD biedt deze training aan in samenwerking met de IT Management Group, specialist op het gebied van de inrichting en optimalisatie van IT organisaties en projectorganisaties, door middel van training, advies en tijdelijke detachering. IT Management Group combineert daarin best practices zoals Agile, Scrum en DevOps, met de klassieke best practices zoals ITIL en PRINCE2.

In deze professionele en praktijkgerichte training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is Scrum?
  • Het Scrum framework.
  • Scrum Events.
  • Rollen binnen Scrum.
  • Scrum Artifacts.
  • Project en Sprint Performance Management.
  • Scrum variations.

De voertaal van de training Professional Scrum Master (PSM I) is Nederlands. Het materiaal voor de training (trainingsmateriaal en e-book) is Engelstalig.

Voorbereiding

Specifieke voorkennis is niet nodig. Het is wel gewenst dat de deelnemer beschikt over enige kennis van productontwikkeling, productmanagement en het opstellen van software requirements en acceptatiecriteria. Om optimaal voorbereid te zijn op deze training adviseren we vooraf aan de training de Scrum guide (www.scrumguides.org) door te nemen.

Deze training bereidt u voor op het officiële examen van Scrum.org. Het examen wordt online in het Engels afgelegd. Het examen duurt 60 minuten en betreft 80 meerkeuzevragen. Het examen wordt niet direct aansluitend aan de tweede trainingsdag afgelegd, maar kan op een zelf uitgekozen moment worden afgelegd. De IT Management Group kan desgewenst het examen voor u aanvragen. Het is ook mogelijk dat u het examen zelf aanvraagt bij Scrum.org, dan bespaart u administratieve kosten.

De training Professional Scrum Master duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen € 800,-.

Inclusief: lesmateriaal, koffie, thee en lunch.
Exclusief: examengeld en BTW. het examengeld bedraagt €200,- excl. BTW.

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

Plaatsen Prijs (ex. BTW)
Utrecht 28 en 29 jun 8

 800

Inschrijven     Neem optie
Utrecht 04 en 05 sept 7

 800

Inschrijven     Neem optie
Den Haag 04 en 05 okt 7

 800

Inschrijven     Neem optie
Den Haag 29 en 30 nov 7

 800

Inschrijven     Neem optie
  • Liever een andere startdatum en/of locatie?

    Vul dan onderstaand formulier in. We kijken met alle plezier wat we kunnen organiseren.

Six Sigma
Menu