UPD & waardecreatie

De focus voor het verbeteren van prestaties binnen zowel de industrie, dienstensector, zorg en overheid ligt niet langer alleen op de meer traditionele technologische aanpakken. Het richten van inspanningen op klant, medewerker en de uitkomsten van processen creëert waarde. Dit kan de vorm hebben van het meer doen met dezelfde middelen of hetzelfde blijven doen met minder middelen. UPD ondersteunt en coördineert diverse pragmatische aanpakken die tot werkelijke doorbraken leiden.

UPD als partner

UPD verzorgt open en incompany Lean en Lean Six Sigma trainingen, ondersteunt u bij uw projectuitvoering of volledige Lean Six Sigma deployment programma’s en vindt Lean Six Sigma projectmanagers voor u. Bij ons vindt u heldere uitleg, aanpak en duidelijke structuur. UPD biedt haar diensten topdown en bottom-up aan.

Een topdown implementatie van verbeter- of transformatieprogramma’s zoals Six Sigma, wil zeggen dat het hoogste leiderschap het initiatief actief leidt. Een grote meerderheid van de medewerkers wordt betrokken bij de invoering. Het volledig ofwel topdown implementeren van Six Sigma gelardeerd met Lean principes biedt goede mogelijkheden om uw bedrijfsstrategie snel te vertalen in concreet resultaat.

UPD werkt samen met medewerkers van productdivisies, Business Units en het MKB bottom-up aan waardecreatie. Stapsgewijs wordt geleerd continu verbeteringen en innovaties op product- en procesniveau te realiseren. UPD biedt u een klantspecifiek mozaïek van Lean en Lean Six Sigma opleidingen, coachingstrajecten en advies.

training piramide

Naast onze open Orange, Green en (Master) Black Belt opleidingen kan ondersteuning variëren van het uitvoeren van workshops, het geven van (incompany) training of advies tot het ontwerpen en uitrollen van volledige programma’s door onze (Master) Black Belts.

UPD maakt het onderscheid

UPD onderscheidt zich door:

  • State-of-the-art deskundigheid en marktkennis
  • Interactieve en praktijkgerichte leermethode
  • Integratie van hard skills (statistische technieken en proces analyses) en soft skills (leiderschaps- en coachingskwaliteiten)
  • Actieve support van de Lean Six Sigma gemeenschap, zoals sponsoring van seminars en publicaties.

UPD is meer dan een kenniscentrum, adviesbureau of opleidingsinstituut. Ook voor maatwerk, zoals in-company trainingen, introductie workshops, upgrade van GB tot BB of Leiderschapstrainingen kunt u bij ons terecht.

Bekijk hier ons opleidingsaanbod