Agile Transformation Lead

innogy NL – NL, Den Bosch

Wat als jij jouw Agile-skills laat schitteren bij innogy… dan bedrijf je Agile op het hoogste niveau. Op die manier realiseer je waarde voor miljoenen klanten in de producten en diensten die wij leveren. Maak van deze vacature Agile Transformation Lead in Den Bosch jouw nieuwe baan.

Jij maakt het mogelijk

Natuurlijk staan onze miljoenen klanten centraal. En dus moeten onze producten en diensten altijd fenomenaal zijn met een korte “time to market” voor al die klanten. Geen 6-je maar een 10. Jij scoort ‘m. Daarbovenop werk je samen met ons directieteam en andere belangrijke stakeholders, op alle niveaus. Met jouw operationeel, tactisch en strategisch inzicht ondersteun je de gehele organisatie om meer wendbaar te zijn en sneller te anticiperen op nieuwe marktontwikkelingen. De verandering begint bij jou. Zeker omdat je excelleert in jouw functie als Agile Transformation Lead bij het:
• Doorvertalen van ons strategisch agile framework naar executie (“Strategy without execution is hallucination”)
• Ontwerpen en implementatie van de Agile Transformatie roadmap i.v.m. opschaling
• Verspreiden van het Agile gedachtegoed en naar een hoger niveau brengen waarbij eerste successen (klant / business impact) cruciaal zijn.
• “Learning by Doing”: het coachen en ondersteunen van:
– agile teams in het creëren van (nieuwe) business concepten en het uitdagen op haalbaarheid, wenselijkheid (business) en waarde (klant).
– senior management in het vinden van een goed balans tussen control en empowerment.
• Borging van learnings bijvoorbeeld d.m.v. training & experience curriculum
• Integreren van het Agile en HiO/Lean way of working framework
• Rapporteren aan onze HiO-programmamanager

Hier gebeurt het

Bij innogy! Een energiebedrijf dat elke dag werkt aan een duurzame toekomst. Uit hernieuwbare bronnen, zoals zon en wind wekken we energie op. Nieuwe energie dus! En omdat iedereen daar beter van wordt, kan het ons niet snel genoeg gaan. Zo houden we ons bezig met de ontwikkeling van innovaties om slimmer om te gaan met energie, zoals op het gebied van elektrisch rijden en het opwekken van je eigen energie. Door deze ontwikkelingen laagdrempelig aan te bieden aan onze tweeënhalf miljoen klanten willen we het leven van onze klanten makkelijker maken én bijdragen aan een duurzame wereld.

Je versterkt het team binnen de afdeling House in Order (HiO) wat rechtstreeks gepositioneerd is onder onze CEO. Naast de 20 collega’s van dit team die al sinds 2011 onze HiO (Lean) transformatie begeleiden breng jij een nieuwe dimensie aan deze transformatie, namelijk agile. Hiermee willen de wendbaarheid en snelheid (Agile) waarmee we nieuwe producten en diensten ontwikkelen combineren met stabiele en voorspelbare processen (Lean). Voorspelbare processen die op hun beurt in staat zijn om nieuwe producten en diensten op grote schaal te kunnen leveren. Jij bent als Agile Transformation Lead verantwoordelijk voor de ondersteuning en executie van ons bedrijfsbrede Agile Framewerk.

Jij hebt het

Er zit iets in jou, wat anderen aansteekt. Het knettert als jij vertelt over je ideeën en voor we het beseffen, doen we juichend met je mee. Je neemt eigenaarschap, zoekt de samenwerking met collega’s en je laat je door hen inspireren. Je weet dat tussen droom en daad wetten en praktische bezwaren staan. Maar als jij eenmaal iets in je hoofd hebt, ga jij door alle barrières heen. Wat je verder nog in huis hebt:
• Een wo-diploma
• Zeker 5 jaar ervaring als Agile Specialist
• Een goede balans tussen strategisch denkvermogen en een getting things done mentaliteit
• Pionier en entrepreneur mentaliteit en in staat zijn om richting te geven in onontgonnen gebieden
• Verandermanagement ervaring en in staat zijn snel te schakelen op alle organisatorische lagen
• De nodige kennis en ervaring op 1 of meer specialistische gebieden Design thinking, Lean start-up, Extreme Programming (XP), Scrum, SAFe, DevOps
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Daarnaast zijn we op zoek naar een speciaal pakketje aan competenties en capaciteiten. Zo heb je uitstekende verbale communicatieskills. Andere mensen motiveren en enthousiasmeren is voor jou een koud kunstje. Zodra jij problemen signaleert, vind jij door jouw analyserende vermogen meteen een effectieve oplossing.

Voor jou, van innogy

Je komt in een organisatie die je alle ruimte geeft om te experimenteren en waarin je nek uitsteken wordt beloond. In geld, kansen en persoonlijke groei. Wat je precies kunt verwachten (o.b.v. 40 uur per week):
• Een baan bij een succesvol en leidend Europees energiebedrijf dat altijd in beweging is. Stilstaan is geen optie! Durf jij op deze rijdende sneltrein te springen?
• Een motiverend bruto maandsalaris, precies afgestemd op jouw niveau
• Een bonusopportunity van 10% en een levensloopbijdragen van 1,8%
• Een jaarcontract met de intentie voor een vast contract
• 30 vakantiedagen
• Een andere manier van werken! Dankzij @nders werken kun je namelijk tijd- en plaatsonafhankelijk werken, zo heb je zowel thuis als op kantoor alle faciliteiten om je werk goed te kunnen doen
• Naast @nders werken doen we nog meer ‘anders’. Bij innogy streven we naar een hoge mate van effectiviteit en is de House-in-Order LEAN-methodiek in de hele organisatie geïntegreerd
• Een inspirerende kantooromgeving op een toplocatie in Den Bosch! Met CS Den Bosch op slechts 850 meter, is reizen met het openbaar vervoer een aanrader. Liever met eigen auto dan parkeer je gemakkelijk in onze parkeergarage!

En last but not least: een breed scala aan ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Want innogy staat niet stil, maar jij ook niet! Ben jij hem/haar? De Agile Transformation Lead die samen met ons de energiewereld op z’n kop zet? Stel je aan ons voor en reageer nú via de ‘Sollicitatiepagina‘.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Keywords: Vacature, Parttime, Fulltime, Den Bosch, Projectmanager, Verandermanagement, Agile Specialist.

Six Sigma
Menu