Wij zijn op zoek naar een adviseur dienstverlening met hart voor de publieke zaak. Jij werkt mee aan het tegengaan van identiteitsfraude, het organiseren van verkiezingen en het verbeteren van de kwaliteit van onze publieke dienstverlening. Jij bent enthousiast, energiek, bevlogen en op zoek naar een uitdagende werkomgeving. Solliciteer daarom nu bij Dienstverlening Drechtsteden!

Beleidsadviseur Dienstverlening

Wat ga je doen?

Na een verse bak koffie start je de week met een stand-up. Hier bespreek je met je collega’s de belangrijkste aandachtspunten voor de komende week en deelt eventuele bijzonderheden.
Na de stand-up start je de computer op, controleert de laatste ontwikkelingen op het gebied van privacy (AVG), raadpleegt het nieuws van de VNG en je zorgt ervoor dat je de voor DD relevante ontwikkelingen in beeld hebt. Je beantwoordt enkele e-mailtjes en bereid je voor op het volgende projectoverleg.

Als projectleider leidt je een bijeenkomst voor het project: “voorkomen identiteitsfraude”. Je zet de lijnen uit, evalueert de uitgevoerde acties en gaat met je projectteam aan de slag om slimme oplossingen te bedenken om identiteitsfraude tegen te gaan. Natuurlijk zorg je dat ook de gemeenten in de regio aangehaakt zijn zodat de hele Drechtsteden profiteert van jouw inzet.
In de middag maak je een analyse van de data uit het continue klanttevredenheidsonderzoek en bepaalt de verbeterpunten voor de procesteams. Je overlegt met de Newsroom om de informatie op de website aan te passen en plant een bijeenkomst met de procesteams om de verbeterpunten door te voeren. Ook informeer je de teammanager over de verbeter kansen binnen de afdeling en de geplande acties.

Je merkt dat je met drive om zaken aan te pakken je collega’s inspireert en succesvol verbetering realiseert in de organisatie. Met een voldaan gevoel sluit je de dag af terwijl je bedenkt wat je morgen weer op kan pakken.

Wat neem je mee?

• Brede kennis van de diensten en producten van de afdeling burgerzaken of de ambitie om hier meer over te leren;
• Een afgeronde HBO opleiding;
• Kennis van en ervaring met het beschrijven en verbeteren van bedrijfsprocessen;
• Kennis en ervaring met projectmanagement (plannen en organiseren gaat je gemakkelijk af) en beleidsontwikkeling (uitstekende mondelinge en schriftelijke adviesvaardigheden);
• Je kan omgaan met weerstanden en weet mensen op een natuurlijke manier mee te nemen naar het gewenste resultaat.

Je bent enthousiast, energiek, proactief, zelfstandig en analytisch. Verder leg je makkelijk verbanden en maak je makkelijk contact.

Waar kom je te werken?

Drechtsteden (DD) voert de publieksdienstverlening uit voor de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Sliedrecht. We bundelen de krachten om een toekomstbestendige, innovatieve en efficiënte dienstverlening te realiseren. Dienstverlening Drechtsteden is de eerste ingang voor inwoners, ondernemers en instellingen. We zetten fors in op digitalisering en houden tegelijkertijd ruimte voor maatwerk en persoonlijk contact. Als beleidsadviseur maak je deel uit van het team Ontwikkeling & Ondersteuning. Dit team is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de dienstverlening en het beleid en ondersteunt de uitvoeringsteams op een aantal taken (o.a. applicatiebeheer en planning & control).

Wie zijn wij

De gemeente Dordrecht is een opgave-gestuurde organisatie. Op dit moment zijn 9 opgaven geformuleerd, waar vanuit 8 verschillende clusters aan wordt gewerkt. De organisatie heeft zich ten doel gesteld om meer van buiten naar binnen te werken, zich flexibeler te organiseren, meer gericht te zijn op het bereiken van maatschappelijke effecten die het verschil maken en vraagstukken integraler aan te pakken.

Wat bieden wij jou?

Een fulltime dienstverband voor 36 uur per week. Is je ervaring in de publieke dienstverlening nog beperkt? Geen probleem, wij bespreken graag met jou een werk leer traject. Jij ontwikkelt je CV en wij profiteren van de meest actuele kennis die je tijdens de studie op doet!

De salarisindicatie bedraagt maximaal € 4.225,- bruto per maand (schaal 10, Car/Uwo) op basis van een 36-urige werkweek en is afhankelijk van ervaring, kennis en opleiding.

Jij krijgt bij ons uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van flexibele werktijden, pensioen, verlofregelingen en studiefaciliteiten. Je beschikt over een individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto salaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen of er vakantie van te kopen.

Solliciteren of nog meer weten?

Je kunt direct online solliciteren. Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Cornelis Hardenberg via 06-13444781.

De gespreksrondes zijn al gepland. De eerste ronde is 14 november 2018, de tweede gespreksronde 22 november 2018. Beide rondes zijn in de middag.

Acquisitie stellen wij niet op prijs!

0

Six Sigma
Menu