Jij bent een zelfstarter met een neus voor kansen. Een strategische baan op het snijvlak van business en IT, dat is wat je wilt. Werken voor een ambitieus internationaal bedrijf, waarin je alle vrijheid krijgt om naar eigen inzicht te creëren, verbeteren en innoveren, daar krijg je pas echt een grote glimlach van. En dan hebben we het nog niet eens over het groeiende team collega’s, met wie jij Konica Minolta een flinke zet in de goede richting gaat geven: van print- naar innovatieve IT-oplossingen voor het kantoor van de toekomst.

Zie jij zo’n uitdaging wel zitten? Dan ben jij de Business Consultant die we zoeken. We maken graag kennis met je.

Jouw dag als Business Consultant

Je scoort eerst een goede kop koffie bij Simon. Na het checken van je mailbox zoek je de accountmanager op die je gevraagd heeft kritisch mee te denken over een propositie voor een nieuw ICT-landschap van een uitgeverij. Daarna snel de auto in voor een presentatie aan de Raad van Bestuur van een groot advocatenkantoor over de digitalisering van hun administratie. To do’s voor morgen? Aan de slag met een functioneel technisch ontwerp voor een financiële instelling en een kick-off meeting voor een nieuwe aanbesteding.

Wat vragen we?

• HBO/ WO werk- en denkniveau;
• 5-10 jaar werkervaring of meer;
• Kennis van software solutions voor documentmanagement en IT-architecturen;
• Ervaring met het schrijven van (advies)rapporten en TCO en ROI-calculaties;
• Zelfredzaamheid, lef en ambitie.
De rest van onze vragen bewaren we voor het kennismakingsgesprek.

Wat bieden we?

• Een veelzijdige functie in een beursgenoteerd internationaal bedrijf, dat qua sfeer aanvoelt als een familiebedrijf.
• Een mooie werkplek in ons open space kantoor in Amsterdam. Thuis werken? Ook prima!
• Compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden incl. variabele beloning, leaseauto, pensioenregeling en 25 vakantiedagen.
• En nog wat fijne extra’s omdat wij het belangrijk vinden dat jij fit en gezond blijft, zoals een vette korting op een sportschoolabonnement, elke dinsdag business bootcamp en af en toe een heerlijke massage.

Wie zijn we?

Konica Minolta is een van origine Japans bedrijf dat zichzelf steeds opnieuw uitvindt en daardoor succesvol blijft. “Giving shape to ideas” noemen wij dat. Groot geworden met (camera)lenzen, uitgegroeid tot een internationaal gevestigde naam in de printindustrie, healthcare, industrial en planetarium, en nu op koers om dé IT-partner voor B2B te worden. Konica Minolta heeft 45.000 medewerkers en meer dan twee miljoen klanten in 150 landen.

Nu steeds minder bedrijfsinformatie geprint wordt maar digitaal blijft, hebben onze klanten meer nodig dan printers. Daarom breiden wij onze dienstverlening steeds verder uit met slimme IT-oplossingen om documenten snel en veilig te kunnen bewerken, beheren, delen en vernietigen. Samen met onze klanten kijken we naar hun informatieprocessen en komen met een oplossing op maat, voor zowel hardware, software als services. Meer over Konica Minolta? Lees het hier!

Vragen?

Solliciteren kan via deze link. Neem voor meer info of een oriënterend gesprek contact op met Hidde Tanja, corporate recruiter, tel. 06-51983330 of e-mail Hidde.Tanja@konicaminolta.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Amsterdam, Adviseur, IT.

Six Sigma
Menu