Heb jij minimaal 3 jaar ervaring in het leiden van projecten in een productieomgeving? En wil je graag werken voor een vooruitstrevende organisatie? Dan is Koninklijke Gazelle op zoek naar jou!

Koninklijke Gazelle heeft voor haar locatie in Dieren een vacature voor een

Continuous Improvement Manager

Fulltime, 40 uur

Wat ga je doen als Continuous Improvement Manager?

Als Continuous Improvement Manager krijg jij een cruciale rol in het realiseren van projecten die belangrijk zijn voor de toekomst van Gazelle. Denk aan aanpassingen in onze productieprocessen en de supply chain, het stroomlijnen van alle processen rondom operations en logistiek in ons ERP systeem SAP en het beheer van data binnen Gazelle. In deze functie ben jij georiënteerd op de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Jij wordt verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten, na de initiatie en voorbereiding in samenspraak met de afdelingsmanagers. De projecten zijn gericht op operational excellence en de uitbouw van de capabilities van onze fabriek in Dieren en verbeteringen in de Supply Chain. Je rapporteert aan de Director Operations en Supply Chain
Je stelt een integraal projecten(jaar)plan en realistische budgetten op voor alle individuele projecten. Per project bekijk je hoe je gaat samenwerken, je gaat ook vooral zelf aan de slag. We werken bij Gazelle met de LEAN en Six Sigma methode.

Wat vragen wij van jou?

We zijn op zoek naar een ervaren kandidaat die voldoet aan het volgende profiel:
• Je hebt een afgeronde relevante WO opleiding in technische richting (bijvoorbeeld technische bedrijfskunde of werktuigbouwkunde); of HBO met minimaal 5 jaar ervaring.
• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Projectmanager in een productiebedrijf.
• Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en beheerst bij voorkeur ook de Duitse taal.
• Je bent een kritische en goede sparringpartner voor ons management en hebt ervaring met meedenken op strategisch niveau.
• goede communicatieve eigenschappen, overtuigingskracht om zijn/haar ideeën te delen ‘hands-on’ attitude, pragmatisme waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.
• Je bent proactief, gedreven en komt goed tot je recht in een dynamische werkomgeving.
• Je hebt zowel technisch als bedrijfskundig inzicht.
• Ervaring met en kennis van LEAN, Six Sigma en SAP is een sterke pré.

Wat biedt Koninklijke Gazelle jou?

Een veelzijdige functie binnen een hecht team in een internationaal groeiende onderneming waarin je veel kunt leren. Het unieke van Gazelle is dat alle functies onder één dak zitten, van innovatie en marketing tot productie. Je krijgt met alle aspecten van de bedrijfsvoering te maken.

Daarnaast bieden wij:

• Een marktconform salaris
• Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden
• Korting op eigen producten van Gazelle
• Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
• Een fulltime dienstverband.

Wie zijn wij?

Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 275.000 fietsen. Gazelle is marktleider in Nederland en profileert zich door een aansprekende, innovatieve collectie en een hoge leverbetrouwbaarheid, waarbij een goede introductie van nieuwe producten essentieel is. Export is één van de strategische speerpunten. Al sinds de oprichting in 1892 staat kwaliteit bij Gazelle voorop.

Gazelle maakt sinds 2012 onderdeel uit van de Pon Bicycle Group. Pon is een van de grootste familiebedrijven in Nederland. Een internationaal handels- en servicebedrijf met een breed scala aan activiteiten. De verkoop van topproducten van de beste fabrikanten waaronder Volkswagen, Caterpillar, MAN, Gazelle en Continental en de levering van aanvullende diensten zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en financiering, vormen de basis van ons aanbod. In Europa, maar ook in de VS en Azië.

Binnen Pon zijn mensen het DNA van het bedrijf, waarbij mensen de passie hebben om te presteren, het vertrouwen en de vrijheid krijgen om te werken, de verantwoordelijkheid voor hun daden nemen en plezier hebben in het werk. Daar ligt de verbinding, dat maakt Pon sterk. Het is de manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan.

Meer informatie

Wil je eerst wat meer informatie over de functie, dan kun je telefonisch contact opnemen met Adriaan Heuzinkveld, Human Resources, 06-51552848.

Solliciteren op de functie van Continuous Improvement Manager

Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Bedrijfskunde, Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Projectmanager, Projectmanagement, vacature Dieren, vacature Gelderland, HBO

Six Sigma
Menu