In het hart van Salland ligt Raalte. We werken hard, helpen elkaar graag en weten hoe we een feestje moeten bouwen. Om te zorgen dat het een feestje blijft, gaan we bij de gemeente met volle kracht vooruit om onze dienstverlening te ontwikkelen in de richting die past bij Raalte. Dat biedt kansen voor mensen met een passie voor dienstverlening en innovatie.

De directie zoekt per direct een

Innoverend Manager Dienstverlening

Dit doe jij voor ons

We verwelkomen jou als domeinmanager Publiek en lid van het managementteam. Je krijgt twee hoofdrollen. Je ene hoofdrol is die van betrokken integraal manager voor een deel van de organisatie. In dit domein Publiek draait alles om dienstverlening. Extern gaat het er om dat inwoners en bedrijven zo gemakkelijk mogelijk hun formele, vertrouwelijke zaken bij de gemeente kunnen regelen. Een echt portaal dus, waarin we ondanks alle regels en procedures zo gastvrij en vriendelijk mogelijk iedereen helpen. Intern gaat het om de juiste informatie die collega’s in de andere domeinen nu én in de toekomst nodig hebben om hun werk voor Raalte goed te doen.
Je andere hoofdrol is de daadkrachtige eigenaar van de gemeente-brede opdracht om onze dienstverlenende rol in de samenleving verder te moderniseren. Je bent op dit thema de sparringpartner van de burgemeester en onder jouw creatieve leiderschap gaan we de komende jaren flinke stappen zetten. Jij regisseert de vernieuwing, haalt bewezen succesvolle innovaties van buiten naar binnen en inspireert je collega’s. Je wordt ook een bekend gezicht in de samenleving omdat je inwoners en ondernemers met goede ideeën betrekt bij het bedenken van slimme oplossingen.

Dit ben jij in één zin

Een energieke, verbindende, geduldige, resultaatgerichte collega op HBO+ niveau met een visie op dienstverlening, die makkelijk schakelt tussen niveaus en ook bij taaie processen stand houdt, helder communiceert, goed luistert en de kracht van mensen benut.

Dit krijg jij van ons

In deze functie krijg jij veel ruimte om ons met jouw talent voor verandermanagement te begeleiden op weg naar duurzaam betere dienstverlening. En om te laten zien dat je een dynamisch team zelfstandig zijn rol laat pakken. Met behoud van al het goede. Daarmee oogst je lof en blijvend vertrouwen van collega’s, het bestuur en onze inwoners. Wij zijn wel kritisch en vragen bij alles: helpt dit ons om een betere dienstverlener te zijn? We laten je niet zwemmen maar maken je snel wegwijs in de organisatie. Jij krijgt bevlogen en betrokken collega’s die het onderste uit de kan halen voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte.

Zo kom je aan tafel

Deze functie beslaat 36 uur in de week en wordt momenteel nog ingeschaald (indicatie: schaal 12/13). Heb je zin om op de koffie te komen? Laat het vóór 2 mei weten via onze sollicitatiepagina.

De eerste gespreksronde is gepland op woensdag 9 mei. Mogelijk maakt een assessment deel uit van de procedure. Wil je eerst meer weten? Bel directeur Heika van Es via 0572-347799.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Manager, Management, Domeinmanager, Integraal Manager, Directie, Overheid, Gemeente

Six Sigma
Menu