Sta jij stevig in je schoenen om binnen een projectteam het technisch geweten te zijn?

Junior Technisch Manager

Als jij uitgedaagd wil worden met toonaangevende projecten in de techniek, dan willen wij graag een kop koffie met jou drinken.

Over de functie Junior Technisch Manager

Wij zoeken twee Junior Technische Managers voor in de regio Den Haag. Binnen het projectteam neem je als Technisch Manager het voortouw bij het formuleren van systeem-, proces- en productspecificaties, met continue aandacht voor risicomanagement. Je werkt nauw samen met de collega’s van omgevings- en contractmanagement, waarbij jouw inbreng met name technisch inhoudelijk zal zijn. De kennis en ervaring die je op deze opdrachten opdoet, deel je graag met jouw collega’s, zodat je samen door blijft groeien in jouw vakgebied.

Taken en verantwoordelijkheden

• Als technisch manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van het gewenste technische resultaat voor de klant;
• je draagt zorg voor technisch inhoudelijke inbreng in het project en bent voor je teamleden vraagbaak voor technisch inhoudelijke aangelegenheden;
• je stuurt op eisen gedurende het verloop van het project;
• je levert technisch inhoudelijke inbreng bij het formuleren van de systeem-, proces- en producttoetsen gedurende het project (conform de SCB-methodiek).

Jouw profiel

• HBO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van bedrijfskunde met affiniteit voor procestechnologie en ICT;
• gedegen kennis en ervaring op het gebied van procesinrichting en lean;
• kennis en ervaring met projectmatig werken;
• je hebt de creativiteit om vernieuwende ideeën te ontwikkelen;
• je voelt je thuis in een politiek bestuurlijke omgeving;
• je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het projectteam met betrekking tot technische issues;
• ervaring met het werken in IPM-teams is een pré;
• je bent klant- en resultaatgericht, initiatiefrijk en beschikt over overtuigingskracht.

Balance biedt

Werken bij Balance betekent dat je wordt opgenomen in een groot netwerk van consultants die houden van afwisseling. Je komt in een organisatie waar veel ontwikkelingen zijn, de lat hoog ligt en initiatief nemen beloond wordt. Balance als organisatie kenmerkt zich door bovengemiddeld veel aandacht voor jouw persoonlijk ontwikkeling. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid bij het invullen van jouw opdracht; goede begeleiding en sparringsmogelijkheden vanuit het Balance netwerk. Met opleidingen, expertbijeenkomsten en persoonlijke ontwikkeltrajecten met vanzelfsprekend goede arbeidsvoorwaarden.

Over Balance – Advies, Projecten, Interim

Waar grote, complexe projecten gerealiseerd worden, brengt Balance kennis in praktijk. Al meer dan 20 jaar. Onze ruim 350 consultants en specialisten analyseren, adviseren, managen, implementeren of voeren uit. Vanuit het Balance netwerk werken vele, waaronder financiële, technische en projectmanagement experts samen onder één dak. Blikvelden worden zo breder en relaties sterker. En onze dienstverlening krachtiger. De persoon achter de consultant beschouwen wij als het meest cruciaal voor het managen van succes. Want kennis moet ‘klikken’. Bekijk www.balance.nl voor meer informatie.

Contact

Neem voor meer informatie contact met op Erik Versteeg, Recruiter via telefoonnummer 06 – 113 03 792 of per e-mail naar erikversteeg@balance.nl.

Solliciteren op de functie van Junior Technisch Manager

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Techniek, Technische, Manager, Management, Technisch Manager, Jr. bedrijfskunde

Six Sigma
Menu