LEAN Learning & Development Consultant – Trainer – Coach

innogy NL – NL, Den Bosch

Jouw passie ligt bij het coachen en trainen en je krijgt energie van het vertalen van leerbehoeften naar ontwikkelprogramma’s en het borgen ervan in de organisatie. Je hebt ervaring met LEAN en je wilt jezelf en anderen continu verbeteren. Are you the one? Reageer op de vacature van LEAN Learning & Development Consultant / Trainer / Coach in Den Bosch.

Jij maakt het mogelijk

Door jou heldere kijk op zaken en trainersvaardigheden zorg je ervoor dat collega’s diverse projecten gladjes laten verlopen en ook de core business gewoon doorgaat. Jij levert ze de tools en traint de vaardigheden. De verandering begint bij jou. Zeker omdat je excelleert in jouw functie als LEAN Learning & Development Consultant / Trainer / Coach bij het:
• Het geven van Huis op Orde trainingen (onder meer onboarding, leadership modules, train-de-trainer, coach-de- coach, Lean Practioner, Lean Black Belt);
• Het ontwerpen, implementeren, optimaliseren en evalueren van het gehele Huis op Orde trainingscurriculum (oa Huis op Orde onboarding, Lean Practioner, Lean Black Belt en de Huis op Orde toolkit);
• Integreren van nieuwe werkwijzen (bv Agile) in het bestaande trainingsaanbod.
• Realiseren van maximale waarde voor onze klanten en een gezond bedrijfsresultaat.
• Ontwikkelen van duurzame vaardigheden en competenties voor alle medewerkers.
• Realiseren van een uniforme manier van werken binnen heel innogy

Hier gebeurt het

Bij innogy! Een energiebedrijf dat elke dag werkt aan een duurzame toekomst. Uit hernieuwbare bronnen, zoals zon en wind wekken we energie op. Nieuwe energie dus! En omdat iedereen daar beter van wordt, kan het ons niet snel genoeg gaan. Zo houden we ons bezig met de ontwikkeling van innovaties om slimmer om te gaan met energie, zoals op het gebied van elektrisch rijden en het opwekken van je eigen energie. Door deze ontwikkelingen laagdrempelig aan te bieden aan onze tweeënhalf miljoen klanten willen we het leven van onze klanten makkelijker maken én bijdragen aan een duurzame wereld.

Je versterkt het team Huis op Orde. De 18 collega’s van dit team bundelen hun krachten om de LEAN manier van werken binnen innogy Nederland uit te dragen en te verankeren. Dat zij met elkaar nieuwe werkwijzen, zoals Agile, introduceren maakt ze trots. Benieuwd wat dit team kenmerkt? De enorme drive naar continu verbeteren!

Jij hebt het

Er zit iets in jou, wat anderen aansteekt. Het knettert als jij vertelt over je ideeën en voor we het beseffen, doen we juichend met je mee. Je neemt eigenaarschap, zoekt de samenwerking met collega’s en je laat je door ze inspireren. Je weet dat tussen droom en daad wetten en praktische bezwaren staan. Maar als jij eenmaal iets in je hoofd hebt, ga jij door alle barrières heen.

Wat je verder nog in huis hebt:

• Een afgeronde universitaire studie in de richting van economie, bedrijfskunde, organisatie psychologie, marketing, onderwijskunde
• Ten minste 5 jaar ervaring binnen learning & development, consulting, project management, faciliteren van groepen en individuen en het geven van trainingen
• Ten minste Lean Green Belt certificatie en bereidheid tot het volgen van interne Lean Black Belt opleiding, bij voorkeur affiniteit/ervaring met Agile
• ervaring met het uitvoeren van diverse projecten op het vlak van het borgen van een Lean werkwijze binnen een corporate organisatie.

Daarnaast zijn we op zoek naar een speciaal pakketje aan competenties en capaciteiten. Zo heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, aanstekelijk enthousiasme, een sterk conceptueel vermogen en ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen rondom leren en ontwikkelen.

Voor jou, van innogy

Je komt in een organisatie die je alle ruimte geeft om te experimenteren en waarin je nek uitsteken wordt beloond. In geld, kansen en persoonlijke groei. Wat je precies kunt verwachten (o.b.v. 40 uur per week):
• Een baan bij een succesvol en leidend Europees energiebedrijf dat altijd in beweging is. Stilstaan is geen optie! Durf jij op deze rijdende sneltrein te springen?
• Een bruto maandsalaris tussen €2963 en €4608, precies afgestemd op jouw niveau
• 28 vakantiedagen en 104 ADV uren
• Een vaste eindejaarsuitkering van 4,5% en een levensloopbijdrage van 1,8%
• Een andere manier van werken! Dankzij @nders werken kun je namelijk tijd- en plaats onafhankelijk werken, zo heb je zowel thuis als op kantoor alle faciliteiten om je werk goed te kunnen doen
• Naast @nders werken doen we nog meer ‘anders’. Bij innogy streven we naar een hoge mate van effectiviteit en is de House-in-Order LEAN-methodiek in de hele organisatie geïntegreerd
• Een inspirerende kantooromgeving op een toplocatie in Den Bosch! Met CS Den Bosch op slechts 850 meter, is reizen met het openbaar vervoer een aanrader. Al helemaal met de NS Business Card die je van ons ontvangt. Liever met eigen auto? Dan krijg je natuurlijk een kilometervergoeding
• En last but not least: een breed scala aan ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Want innogy staat niet stil, maar jij ook niet!

Meer weten?

Ben jij hem/haar? De LEAN Learning & Development Consultant / Trainer / Coach die samen met ons de energiewereld op z’n kop zet? Stel je aan ons voor en reageer nú via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie over deze rol neem je contact op met Rosalie Krajenbrink, Learning & Development Manager bij Huis op Orde, rosalie.krajenbrink@essent.nl.

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Zie je de vacature niet meer op careersatinnogy.nl, jammer: solliciteren is niet meer mogelijk. Interimmer of bureau? Als we jullie nodig hebben weten wij jullie wel te vinden.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Nicole Goudman (Recruitment Business Partner)
nicole.goudman@innogy.com
+31 (0)6 21 29 27 41
Keywords: Vacature, Fulltime, Noord-Brabant, Den Bosch, Trainer, Coach, Learning & Development, Lean Management, Lean Support, Lean Practitioner.

Six Sigma
Menu