Koninklijke Gazelle heeft voor haar locatie in Dieren een vacature voor een

Manufacturing Engineer Productie

Je taken en verantwoordelijkheden als Manufacturing Engineer Productie

Als Manufacturing Engineer ben je verantwoordelijk voor het productiegereed maken van nieuwe producten en het continu verbeteren van ons productieproces. Je kijkt hierbij naar aspecten als maakbaarheid, kwaliteit, veiligheid/arbo, capaciteit en kosten. Je neemt deel aan ontwikkelprojecten en zorgt voor een goede werkvoorbereiding. Ook zorg je voor de juiste procesinformatie (o.a. routing) binnen ons ERP systeem (SAP) en voor de benodigde documentatie zoals werkinstructies. Je ondersteunt de productiemedewerkers bij het oplossen van technische problemen en zult hiervoor een groot deel van je tijd op de werkvloer aanwezig zijn. Het aanvragen van offertes en het indienen van investeringsaanvragen is ook onderdeel van je werk. Je initieert verbetervoorstellen en voert ze ook zelf door. Hierdoor draag je bij aan een de verbetering van bestaande processen.

Jij maakt het verschil

Wij zoeken een ervaren Engineer die beschikt over een afgeronde HBO opleiding zoals bijv. Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde. Je schakelt makkelijk met zowel het management als de werkvloer en hebt affiniteit met techniek. Je hebt ervaring met het toepassen van Lean in een productieomgeving en kennis van verschillende productietechnieken. Je hebt een doelgerichte, praktische benadering waarbij je door het toepassen van Lean-technieken als Kaizen en 5-times Why samen met je collega’s de richting van de verschillende afdelingen bepaalt.

Verder vragen we van jou:

• Ervaring met projectmatig werken (zelfstartend, gestructureerd)
• Ervaring met verbeterprojecten en -processen
• Prioriteiten kunnen stellen
• Kennis van FMEA technieken, 5S, Lean Six-Sigma, VGM
• Klantgerichtheid en kwaliteitsbewustzijn
• Goede beheersing van Excel, Solidworks, ERP (SAP)
• Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat biedt Koninklijke Gazelle jou?

Een veelzijdige functie binnen een hecht team en een internationaal groeiende onderneming waarin je veel kunt leren. Het unieke van Gazelle is dat alle functies onder één dak zitten, van innovatie tot productie. Je krijgt met alle aspecten van de bedrijfsvoering te maken en ziet letterlijk de producten tot stand komen door de glazen wand naar de assemblagehal.

Daarnaast bieden wij:

• Een marktconform salaris
• Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden
• Korting op eigen producten van Gazelle en de andere merken binnen de Pon Bicycle Group
• Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Solliciteren op de functie van Manufacturing Engineer Productie
Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Manufacturing Engineer, Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Productie Engineer, HBO, Lean Six Sigma

Six Sigma
Menu