Koninklijke Gazelle heeft voor haar locatie in Dieren een vacature voor een

Manufacturing Engineer Productie

Fulltime

Wat ga je doen als Manufacturing Engineer Productie?

Als Manufacturing Engineer richt je de processen binnen de afdeling Operations zo optimaal mogelijk in. Je kijkt hierbij naar aspecten als veiligheid/ ARBO, capaciteit, kwaliteit en kosten. Dit doe je door vroegtijdig te participeren in ontwikkelprojecten. Daarnaast realiseer je een goede werkvoorbereiding. Je zorgt voor de juiste procesinformatie (o.a. routing) binnen ons ERP systeem (SAP). Daarbij zorg je ook voor benodigde documentatie zoals werkinstructies. Je ondersteunt de productiemedewerkers bij het oplossen van technische problemen. Het aanvragen van offertes en het indienen van investeringsaanvragen is ook onderdeel van je werk. Daarnaast initieer je verbetervoorstellen en ben je tevens in staat deze meteen door te voeren. Tenslotte draag je met jouw aanpak bij aan de projectmatige doch pragmatische aanpak voor verbetering van bestaande processen.

Jij maakt het verschil

Wij zoeken een ervaren Manufacturing Engineer die beschikt over een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding. Daarnaast ben jij in staat om zowel met het management als de werkvloer te schakelen. Ervaring met het toepassen van Lean in een productieomgeving en kennis van verschillende productietechnieken heeft onze voorkeur voorkeur.

Verder zijn de onderstaande kennis en eigenschappen van belang:

• Ervaring met projectmatig werken (zelfstartend, gestructureerd)
• Ervaring met verbeterprojecten en -processen
• Prioriteiten kunnen stellen binnen kaders van opdrachten
• Kennis van FMEA technieken, 5S, Lean Six-Sigma, VGM
• Klantgerichtheid en kwaliteitsbewustzijn
• Uitstekende computervaardigheden als bijvoorbeeld Excel, Word, Solidworks, ERP (SAP)
• Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat biedt Koninklijke Gazelle jou?

Een veelzijdige functie binnen een hecht team en een internationaal groeiende onderneming waarin je veel kunt leren. Het unieke van Gazelle is dat alle functies onder één dak zitten, van innovatie tot productie. Je krijgt met alle aspecten van de bedrijfsvoering te maken en ziet letterlijk de producten tot stand komen door de glazen wand naar de assemblagehal.

Daarnaast bieden wij:

• Een marktconform salaris en een bonusregeling
• Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden
• Korting op eigen producten van Gazelle
• Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Solliciteren op de functie van Manufacturing Engineer Productie

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Manufacturing Engineer, Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Productie Engineer, HBO, Lean Six Sigma

Six Sigma
Menu