Procesanalist

De functie

Voor onze afdeling Procesmanagement zijn we op zoek naar een gedreven, enthousiaste en zelfstandige Proces Analist, die zorgt voor het optimaliseren en vereenvoudigen van processen.
• 40 uur
• Standplaats: Nieuw-Bergen (Jan Linders Service Kantoor)

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden. Een belofte die staat voor het beste en lekkerste vers, de beste acties en klantvriendelijke service. Van en vóór het zuiden. Iets waar we dagelijks met onze 59 supermarkten in Limburg, Noord Brabant en Gelderland invulling aan geven en waarvoor we jaar na jaar bekroond worden. Zo zijn we al jaren de best gewaardeerde supermarkt in vers en de beste (speciaal) biersupermarkt van Nederland.

Samen met je collega’s geef je invulling aan een meerjarenplan dat gericht is op een structurele standaardisatie en verbetering van processen en het terugbrengen van complexiteit. Je richt je op transactie gestuurde processen met veel ondersteuning vanuit IT systemen. Je identificeert en analyseert knelpunten in processen en doet voorstellen tot verbetering. Je gaat proactief te werk en denkt gevraagd én ongevraagd mee over mogelijkheden en risico’s van de bedrijfsvoering. Je neemt deel en leidt projecten binnen de organisatie en draagt bij aan het lange termijn programma.

Kortom, voor het Service Kantoor ben je een kennisdrager in het gestructureerd verbeteren van processen. Je ondersteunt de operatie continue in het verbeteren van de prestaties en zorgt dat de complexiteit beheersbaar is. Daarbij heb je directe interactie met zowel de operationele afdelingen op uitvoerend en management niveau alsmede met de IT afdeling.

De komende jaren gaat Jan Linders grote procesveranderingen doorvoeren (o.a. implementatie nieuw ERP-systeem), hierin ga je een belangrijke rol vervullen.

In deze functie rapporteer je (hiërarchisch) aan de Proces Manager. Je behoort in deze functie tot de afdeling Procesmanagement en werkt nauw samen met de operatie en met de afdeling IT.

Functie eisen

• Je hebt bij voorkeur een afgeronde bedrijfskundige (informatica) opleiding op minimaal HBO niveau.
• Je hebt ervaring met projectmanagement (bijv. Prince2, Scrum).
• Je hebt functionele kennis van verschillende IT systemen gerelateerd aan bedrijfsprocessen (bijv. Supply Chain, HR, Commercie, etc.).
• Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring.
• Affiniteit met IT en met het analyseren/optimaliseren van processen is een must.
• Ervaring met Microsoft Dynamics is een pré
• Ervaring in een retail omgeving is een pré.
• Je kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende niveaus in de organisatie en maakt snel contact.
• Door je ervaring, vakkundigheid, goede communicatie en adviserende vaardigheden ben je een stevige gesprekspartner met een duidelijke visie op het vakgebied. Je bent proactief. Leergierig en hebt oog voor het continu verbeteren.

Wij bieden

Werken bij Jan Linders is niet alleen werken in een retail omgeving. We blijven continu veranderen. In dit familiebedrijf werkt iedereen met echte passie om de hoogste kwaliteitsnormen voor de klanten te behalen. We werken in een informele, professionele omgeving met korte lijnen. Jan Linders is bezig met een verdere professionaliseringsslag. Als organisatie gaan we voor een professionele omgeving die resultaat- en klachtgericht is. Als je van afwisseling in je werk houdt en het leuk vind om zelfstandig jouw werkzaamheden vorm te geven, dan zien wij je graag solliciteren. Wij geloven dat de medewerkers het verschil maken en werken hier ook naar.

Interesse?

Solliciteer via ”deze link”.
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ivo Gielen, Procesmanager, telefoonnummer: 0485-34 9859.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Six Sigma
Menu