Aurubis Netherlands B.V. heeft voor haar locatie in Zutphen een vacature voor een

Process Engineer

Ben jij een pragmatische en ondernemende Process Engineer die continu verbetering nastreeft om de kwaliteit van het product en de prestaties in het productieproces te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen als Process Engineer?

Als Process Engineer lever je, veelal in teamverband of op projectmatige basis, een belangrijke bijdrage aan het continu optimaliseren en verbeteren van de bestaande productieprocessen en beschikbare productiemiddelen. Je analyseert processen, productie- en productproblemen, onderzoekt de oorzaken en stelt aan de hand van de resultaten verbeterprojecten voor en levert zelf een essentiele bijdrage aan de uitvoering en borging hiervan. Je maakt onderdeel uit van de afdeling Operational Excellence (OpEx) en werkt met vele vakdisciplines in het bedrijf samen.

Wie zijn wij?

Aurubis Netherlands B.V. in Zutphen maakt deel uit van het Duitse beursgenoteerde Aurubis AG, met het hoofdkantoor in Hamburg. Aurubis AG is een toonaangevende koperproducent en ’s werelds grootste recycling bedrijf voor koper. Het bedrijf produceert jaarlijks ruim 1.000.000 ton koperkathoden en daaruit diverse koperproducten. Aurubis AG heeft circa 6.500 medewerkers en diverse productievestigingen in Europa en de Verenigde Staten. Daarnaast beschikt Aurubis over een uitgebreid service– en distributienetwerk voor koperproducten in Europa, Azië en Noord-Amerika.

Binnen het onderdeel Flat Rolled Products van Aurubis richt de vestiging in Zutphen zich met ongeveer 330 medewerkers voornamelijk op de productie van dunne messing- en koperstrip. Deze strip wordt onder andere toegepast in de automobielindustrie en de elektrotechnische/elektronica industrie. De cultuur van de onderneming kan getypeerd worden als no-nonsense, open en informeel met een gezonde doenersmentaliteit en een duidelijke resultaatgerichtheid. Binnen de organisatie bestaat veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Daarnaast wordt er veel geïnvesteerd in moderne technologie, kwaliteit, veiligheid en milieu.

Wat biedt Aurubis jou?

We bieden je een afwisselende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden in een internationaal concern dat de ontwikkeling, kwaliteit en veiligheid van haar medewerkers zeer hoog in het vaandel draagt. Aurubis geeft je de kans om je verder te ontwikkelen als Process Engineer of op termijn in hieraan gerelateerde functies. Je hebt te maken met een grote diversiteit in projecten en activiteiten en werkt samen met alle vakdisciplines, van de werkvloer tot het management. De functie biedt veel vrijheid voor eigen initiatief en de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf.

Wat zijn je taken?

Als Process Engineer heb je specifiek aandacht voor de haalbaarheid en maakbaarheid van verbeteringsprojecten, in samenspraak met procesverantwoordelijken van productie en engineering. Jij draagt verder ook zorg voor het opstellen en de actualisatie van handleidingen en instructiemateriaal.

Wat vragen we van jou?

• Je hebt HBO werk- en denkniveau en een afgeronde technische opleiding, bij voorkeur Werktuigbouwkunde, Metaalkunde, of Procestechniek;
• In de functie van Process Engineer heb jij al enkele jaren ervaring met verbeter- en optimalisatieprojecten in de (proces of maak) industrie;
• Ervaring met lean six sigma en lean manufacturing is een pré;
• Je hebt een proactieve werkhouding, je toont initiatief, je begrijpt de mentaliteit van de werkvloer en je realiseert de samenwerking met de productie;
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij de afdeling HR. Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer: 0575 – 594 653. Meer weten? Kijk op www.aurubis.nl.

Maak van deze leuke vacature jouw nieuwe baan!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Six Sigma
Menu