Processpecialist (m/v)

Om onze klanten nog beter, sneller en slimmer van dienst te zijn, breek jij door de muur van weerstand. Je brengt verandering door wensen te vertalen naar technische oplossingen.

Als frisse wind beweeg jij je door ons grote distributiecentrum in Apeldoorn. Wat je daar treft? Grote producten, zoals ketels, baden en douchecabines. En natuurlijk je collega’s. Als het aankomt op cv ketels, zonnepanelen, warmtepompen, koelingstechnieken, sanitair en alle onderdelen die daarbij komen kijken, zijn zij vooruitstrevend in hun werk en kennis. Op het gebied van digitalisering, werkprocessen en systemen valt er bij Wasco wel veel te winnen. Als processpecialist zorg jij voor een professionaliseringsslag en pak en start je projecten op. Je laat de juiste mensen aansluiten en zorgt er op die manier voor dat collega’s efficiënter gaan werken. Jij overtuigt ze ervan dat verandering nodig is. Collega’s zien jou als expert, omdat je:

• bestaande processen analyseert door collega’s te interviewen of mee te lopen en de processen op papier te zetten;
• verantwoordelijk bent voor het ontwerpen van een efficiënte procesinrichting voor nieuwe werkprocessen en pilots. Dit doe je in samenwerking met de business-afdelingen;
• procesoplossingen vertaalt naar concrete user stories en systeemoplossingen;
• samen met de scrum master nieuwe werkprocessen implementeert en de vooruitgang in de gaten houdt;
• af en toe in de auto stapt om jouw collega’s die in Twello werken bij de projecten te betrekken.

Wasco: vooruitstrevend in kennisontwikkeling

Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Vanuit 36 vestigingen, 2 distributiecentra en met 450 medewerkers voorzien we onze klanten van de beste producten, diensten en service. Met ruim 45 jaar aan ervaring en expertise op de teller is Wasco uitgegroeid tot een landelijk begrip. Van een groot installatiebedrijf tot de lokale zzp’er: ze kopen hun spullen bij Wasco. Logisch, want met zo’n 450.000 producten in het assortiment, onze snelheid en ons vakmanschap zijn we een betrouwbare leverancier.

Als processpecialist werk je vanuit Apeldoorn, waar een groot deel van onze centrale organisatie zit. Denk aan ICT, Logistiek, Inkoop, E-commerce, Marketing, Data, Productmanagement en Service. En natuurlijk de afdeling waar jij zelf onderdeel van bent: Projecten en Ontwikkeling. Deze afdeling bestaat uit het ERP-team dat gebruikersvragen omtrent ERP-systemen oplost, een business consultant en een scrum master. Met de 2 laatstgenoemden werk je het meest samen. Samen lunchen staat dagelijks op de kaart. En tegen het einde van het jaar mag je je meest lelijke kersttrui showen tijdens de foute kersttruienlunch. Dat is nog niet alles: bij Wasco wordt er jaarlijks een gezamenlijk uitje georganiseerd.

Jij bent de specialist

Verandering brengt vaak weerstand met zich mee. Dat snap jij als geen ander. Daarom ben jij de kartrekker die collega’s net zo enthousiast krijgt tijdens het uitrollen van een nieuwe werkwijze als zij zijn over hun eigen werk. Je ziet wat zij nodig hebben om die nieuwe werkwijze eigen te maken en je weet de juiste mensen te vinden tijdens projecten. En om de werkprocessen van jouw collega’s te achterhalen, vraag je door en haal je de onderste steen boven. Om de veranderingen door te voeren beschik je ook over een volle bak aan overtuigingskracht, lef en doorzettingsvermogen, aangevuld met:

• een afgeronde hbo-opleiding. Bijvoorbeeld richting Bedrijfskunde, Informatica of Business IT & Management (BIM);
• zo’n 3 jaar relevante werkervaring. Denk aan functies als Proces Analist, Business Consultant, Projectleider of Projectmanager. Je hebt in ieder geval ervaring met het leiden van (deel)projecten.

Heb je daarnaast certificaten op zak op het gebied van BPM of Lean Six Sigma, dan maak je ons extra enthousiast.

Wat jij krijgt als processpecialist

Vanuit Apeldoorn word je omringd met betrokken collega’s die hart hebben voor hun vak. Je krijgt de kans om jouw werk met veel vrijheid te doen en ziet razendsnel resultaten van jouw inspanningen. Bovendien drink je hier de lekkerste koffie, waarvoor zelfs zzp’ers geregeld langskomen (natuurlijk komen ze ook langs voor de gezelligheid). Uiteraard krijg je meer:

• een salaris dat mooi aansluit bij jouw ervaring;
• mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in ons eigen Wascollege;
• flexibele werktijden;
• 25 vakantiedagen;
• 12 atv-dagen die je ook kan verkopen;
• een reiskostenvergoeding;
• een goede collectieve pensioenregeling;
• een telefoon en laptop van ons;
• een werkplek voor 40 uur per week. Werk je liever 36 uur? Daar staan wij daar ook voor open.

Zet die eerste stap

En overtuig ons van jouw kunnen en wie weet nodigen we jou binnenkort uit om zo’n lekker bakje koffie met ons te drinken. Solliciteren kan direct door je CV met motivatie achter te laten.

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Maartje Griepsma, hoofd Projecten en Ontwikkeling, via 088 – 099 50 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Doe vooral geen moeite, wij vervullen deze vacature graag zelf.

Six Sigma
Menu