Vacature Product Manager Systems – Lely

Heb je ervaring in het vermarkten van management systemen en een sterke affiniteit met de agrarische sector? Ben je communicatief, heb je overtuigingskracht en weet jij een boodschap tekstueel goed over te brengen? Pas jij bij een energiek, innovatief en hands-on bedrijf? In de rol van Product Manager ben je een belangrijke schakel tussen de Product Ontwikkeling en de eindgebruiker, de boer, voor ons management system Lely Time for Cows (T4C). Dit systeem levert real-time inzichten en is de primaire bron van informatie voor de melkveehouders wereldwijd, denk hierbij aan gezondheidssignalen van de koe, parameters zoals hoeveelheid melkingen, voer efficiëntie etc. Naast de desktop versie is er ook een mobiele applicatie. Jij bent in staat deze verbinding te leggen en commerciële doelstellingen te behalen met dit product. Sluit dit aan bij jou en bij je ambities in een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Belangrijkste taken

• Verantwoordelijk voor het bestaande productportfolio: de vraag naar informatie neemt alleen maar toe. Het op de juiste manier en in de juiste hoeveelheid aanleveren van informatie van onze machines naar onze klanten is van essentieel belang voor verdere bedrijfsoptimalisatie.
• Continue doorvoeren van productverbeteringen: het optimaal presteren van onze eindklanten is een van onze hoofddoelstellingen, hierdoor ben je, samen met de keten, continu op zoek naar product verbeteringen, zowel in het combineren van data, als het ontwikkelen van nieuwe sensortechnologie.
• Het ontwikkelen van verkoopondersteunende toepassingen: om onze verkopers te faciliteren ben je betrokken bij de ontwikkeling van verkoop ondersteunende toepassingen en de integratie van de software oplossingen. Goed contact met onze verkooporganisatie is hierbij van groot belang om lokale initiatieven terug te kunnen koppelen binnen de organisatie.

Wij bieden

• Werken in een internationale omgeving in het duurzaamste kantoor/productie locatie van Europa
• Je komt te werken bij 1 van de meest innovatieve organisaties van Nederland
• Vrijheid in het organiseren van je eigen werk
• Veel flexibiliteit (dat werkt natuurlijk wel twee kanten op)
• Lely heeft prima arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vakantiedagen en 13 adv dagen
• Een open werkomgeving en flexibele werktijden
• Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden

Profiel

In de rol van Product Manager is een commerciële instelling van groot belang: je vertegenwoordigt het Product T4C en bent in staat een groot publiek te overtuigen van het belang van je product. Je kunt goed met mensen omgaan in een internationaal speelveld. Je hebt overtuigingskracht en bent tekstueel goed in staat een boodschap over te brengen. Verder hebben we de volgende functie eisen:
• HBO-werk en denkniveau: je hebt een gedegen opleiding, enig technisch inzicht en affiniteit met de internationale melkveehouderij. En bij voorkeur relevante ervaring in product management of vergelijkbare functie.
• Zelfstandig, resultaatgericht met een positieve instelling: je kunt vooruit plannen en bent in staat om kritiek op te vatten als stimulans om jezelf te verbeteren. Betrouwbaar, tolerant en vastberaden zijn toepasselijke karaktereigenschappen;
• Communicatief: je kunt goed en duidelijk communiceren en bent in staat om zaken vanuit het perspectief van de ander te zien. Naast vloeiend Engels, spreek je bij voorkeur nog een tweede Europese taal.

Contactgegevens voor sollicitatie

Contactinformatie

Herken jij jezelf in ons profiel? Ben jij klaar om onze organisatie te komen versterken? Solliciteer dan snel door je cv en motivatie te versturen via deze link. Voor vragen kun je contact opnemen met Milou van Ruijven (0683027414), Talent Acquisition Specialist, voor deze functie.

Onze organisatie / De afdeling

Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst voor de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.

Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen, aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Center vestigingen voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan veertig landen en biedt zij werk aan zo’n 1.200 mensen.

De afdeling management systems is verantwoordelijk voor de data uitwisseling en het verzorgen van de informatie voorziening naar onze eindklanten. Het volgen van ontwikkelingen en trends in de markt speelt hier een belangrijke rol om deze binnen het Lely product portfolio toe te passen. T4C (time for Cows) is momenteel het belangrijkste product binnen dit portfolio welke de link vormt tussen de innovatieve Lely producten en haar gebruikers wereldwijd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Six Sigma
Menu