HEMA is een meerjarige strategie aan gegaan. Om haar strategische doelen te bereiken zijn meerdere initiatieven op hoofdlijnen benoemd. Om te zorgen dat alle initiatieven tot een goed einde gebracht kunnen worden, is centraal overzicht en regie nodig.

Ons bevlogen team Program & Process Management ziet de kansen voor verbetering in de organisatie. En aarzelt niet om dit gestructureerd op te pakken. Deze afdeling bestaat uit vijf hechte collega’s in de rollen programmamanager, pmo en procesmanager. Zij worden naar eigen kwaliteit ingezet in een werksfeer waar er ook tijd is voor ontspanning en een regelmatige borrel met elkaar.

Jouw functie

De continuous improvement specialist is dé ervaren Lean green belt. Bij jou staat het versnellen en verbeteren van de commerciële processen binnen HEMA centraal.

Het professioneel uitvoeren van procesverbetering vereist een strakke aansturing en goed gebruik van de Lean tools. De continuous Improvement specialist speelt hierin een cruciale rol.

Jij denkt mee en ontwikkelt methoden om processen en cultuur binnen HEMA continu te verbeteren. Ook organiseer en leid je projecten en daarmee behaal je quick wins. Je organiseert zelf deze sessies, werkt deze uit en volgt de acties op. Tevens ben je ook sparringpartner voor een of meerdere procesowners en geef je gevraagd en ongevraagd advies. Kortom ben je een denkende doener.

Daarnaast is zowel HEMA als de afdeling Program & Process Management enorm in ontwikkeling. Dit betekent dat er continu nieuwe methoden en werkwijzen ontwikkeld moeten worden. De continuous improvement specialist zal door de brede, overkoepelende betrokkenheid vanuit alle processen hieraan een waardevolle inhoudelijke bijdrage kunnen leveren.

Over jouw overige taken en verantwoordelijkheden, praten we je in een gesprek graag verder bij.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent een echte doorzetter. Je hebt er al flink wat vlieguren binnen Lean green belt op zitten en als ervaren projectmanager weet jij processen goed strak te trekken. Bij voorkeur heb je deze ervaring opgedaan in een retail organisatie.

Daarnaast ben je…

• communicatief sterk
• nauwkeurig en gestructureerd
• beheers je uitstekend de Engelse taal
• iemand die out of the box kan denken en opereren
• serviceverlenend
• teamplayer
• in het bezit van een Lean green belt certificering

Wat hebben we je te bieden?

Bevlogenheid zit bij alle HEMA medewerkers: van filiaal tot hoofdkantoor, van bakker tot designer. Kleur geven aan wat je doet, plezier hebben in je werk en een bijdrage leveren aan een internationale organisatie, het leven van ruim 5 miljoen klanten leuker en makkelijker maken. En samen successen vieren. Dat is werken bij HEMA.

Naast deze inspirerende werkomgeving en een uitdagende functie, bieden we je een interessant arbeidsvoorwaardenpakket. Met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Jouw werkweek bedraagt bij voorkeur 40 uur.

Echt HEMA

Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. Met producten die opvallen door een goede kwaliteit, een goed ontwerp en een scherpe prijs. Er zijn ruim 700 HEMA winkels in 7 landen met circa 17.000 medewerkers in de winkels, de bakkerijen, het distributiecentrum en het support office die samen zorg dragen voor de verkoop van circa 32.000 producten en diensten. Echt HEMA.

Locatie

Ons hoofdkantoor straalt onze HEMA-formule uit: fris, optimistisch, toegankelijk en met de ons zo typerende eenvoud. Dat kantoor is bewust letterlijk gebouwd bovenop waar we het allemaal voor doen: een échte HEMA. Want ook hier staat de klant centraal. Ook onze interne klant. Dat doen we vanuit booming Amsterdam-Noord.

Enthousiast en reageren?

Hebben we je enthousiast gemaakt? En meen je in het plaatje te passen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Solliciteren kan alleen via deze link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Parttime, Amsterdam, lean specialist, continuous improvement specialist

Six Sigma
Menu