Project Manager (allround)

Als Project Manager is werk je over de volle breedte van de organisatie. Of het nu gaat over een supply chain project met leveranciers, of het opzetten van een Franchisemodel of andere organisatiebrede onderwerpen, jij pakt het op. De kennis vergaar je vanzelf, ervaring met projectmanagement heb jij al in bezit? Kun jij het aan? Of durf jij het aan?

Belangrijkste taken

Als Project Manager krijg je onderwerpen direct van de board of senior management. Bij de desbetreffende opdrachtgever ga je na waarom het onderwerp zo belangrijk is en weet je goed door te vragen zodat het juiste vraagstuk boven water komt. Vervolgens vorm je een projectteam dat past bij het onderwerp. Jij zorgt voor de juiste informatiestromen en dat ieder projectteamlid optimaal kan presteren en afspraken worden nagekomen. Jij en het team zorgen ervoor dat het resultaat wordt behaald! Projecten die jij leidt duren in principe nooit langer dan 1 jaar. Zo leer je in korte tijd zeer veel en kan ieder project totaal anders zijn. Hiërarchisch rapporteer je aan en spar je met het Head of Projects and CI.

Wij bieden

Een interessante baan waarin jij direct invloed hebt op de implementatie van de strategie van Lely. Een kans om een internationale organisatie volledig te leren kennen en een diversiteit aan projectonderwerpen uit te pluizen. Bij de juiste resultaten groeit jouw regelruimte en vrijheid, er zijn kansen genoeg als je ze ziet en pakt.

Verder:

• prima arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen & 13 adv-dagen;
• een open werkomgeving met o.a. flexibele werktijden;
• vrijheid in het organiseren van je eigen werk;
• toegang tot de Lely Academy met een aanbod van verschillende opleidingen;
• uitgedaagd worden in je rol en een goede omgeving voor persoonlijke ontwikkeling & groei.
… en op de Lely Campus hebben we de lekkerste cappuccino’s gemaakt door onze eigen barista met verse melk rechtstreeks van de boerderij.

Profiel

Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als projectmanager met verschillende onderwerpen. Je bent van nature nieuwsgierig, analytisch scherp en houdt moeiteloos alle stakeholders in de gaten en op de hoogte. Met charme vraag je door tot de kern en kun je het projectteam motiveren. Werken met senior management en directieleden is jou niet vreemd. Je kunt afdeling overschrijdend denken en werken.

Verder heb je:

• een afgeronde universitaire / hbo-opleiding (bijvoorbeeld (technische)bedrijfskunde, organisatiekunde, economie of soortgelijke studie)
• sterke communicatieve vaardigheden in zowel NL als ENG (woord en geschrift)
• ervaring in het buitenland of binnen een internationale omgeving (pluspunt).

Contactinformatie

Ben je enthousiast? Solliciteer dan nu via de ”Solliciteer” button. Na je sollicitatie ontvang je altijd een ontvangstbevestiging. Heb je deze niet dezelfde dag van je sollicitatie ontvangen? Neem dan contact met dhr. Stace Barreiro de Leon via sbarreirodeleon@lely.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie / De afdeling

Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.

Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Center vestigingen voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan veertig landen en biedt zij werk aan zo’n 1.200 mensen.

Six Sigma
Menu