MAG45 heeft een vacature voor een

Quality Officer

Internationaal – Autonoom – Impact op bedrijfsvoering

Organisatie

MAG45 met hoofdkantoor in Eindhoven (Nederland) is een van de toonaangevende industriële integrators in Europa. Als industriële integrator beheren wij in opdracht van onze klanten de supply chain, inclusief inkoop, voor MRO (Maintenance, Repair & Operation) en BOM (Bill of Material) producten. Inmiddels hebben wij als een van de pioniers op het gebied van geïntegreerde levering een succesvol en internationaal track record opgebouwd bij multinationals in de medische, hightech-, farmaceutische-, FMCG- en elektronica-industrie. We zijn in 1948 opgericht, groeien snel en hard en zijn inmiddels in 16 landen wereldwijd aanwezig. Sinds 2016 zijn we een volwaardige dochter van de Deense beursgenoteerde Solar Group en werken we met een nieuwe strategie verder aan winstgevende groei. Tot de aanstelling van onze Manager QHSE & Compliance in 2017 was de QHSE verantwoordelijkheid bij diverse personen in de organisatie belegd. De aanhoudende groei vraagt om verdere professionalisering en uitbreiding. Derhalve zijn wij op zoek naar een Quality Improvement Officer.

Wat ga je doen als Quality Improvement Officer?

In deze nieuwe rol ligt de focus in beginsel op het voorkomen en beheersbaar maken van klachten rondom onze diverse bedrijfsprocessen. Op basis van de door jou gemaakte root cause analyse initieer en coördineer je verbeteringsacties rondom major klachten. Bij minor klachten neem je een coachende rol richting de operatie aan. Je borgt processen door deze te documenteren en betrokkenen op pro actieve wijze helpt te ontwikkelen. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en continu optimaliseren van ons integraal management systeem (ISO9001 en ISO14001). Jij leidt interne audits, zorgt voor correcte rapportages en zet verbeteracties op. Vanuit een continu verbeter gedachte werk je aan optimalisatie van processen zodanig dat MAG45 aan de gestelde normen blijft voldoen. Je bent sparringpartner voor en rapporteert aan de Manager QHSE & Compliance.

Voorwaarden

We zijn op zoek naar een initiatiefrijke en resultaatgerichte procesdenker met verbindende en overtuigende vaardigheden. De minimale eisen om succesvol te kunnen zijn in de rol zijn:
• Een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO niveau
• 3 tot 5 jaar ervaring met kwaliteitssystemen (met name ISO 9001) en verbetermanagement
• Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van Lean Six Sigma. Het hebben van een Black Belt certificering is een voordeel voor deze functie
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Fulltime beschikbaar en woonachting op een redelijke afstand van Eindhoven
• Bereid om incidenteel te reizen

Wat biedt MAG45 jou?

Je komt terecht in een financieel gezonde organisatie met een onderscheidende propositie. Je hebt een autonome rol met grote invloed op processen en de bedrijfsvoering. Een internationaal speelveld met klanten en collega’s over de hele wereld. Binnen dit speelveld krijg je de ruimte je rol zelf te pakken en vorm te geven. Vanwege de stevige internationale groei is er voldoende uitdaging de komende jaren. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer een 13e maand, 28 vakantiedagen en 8 ATV dagen, maken het plaatje compleet. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract wat bij wederzijds goedvinden ruim voor het verlopen van je contract wordt omgezet naar een vast contract.

Solliciteren op de functie van Quality Improvement Officer

Interesse? Solliciteer dan vandaag nog op deze vacature via de sollicitatiebutton.

Mocht je meer informatie willen, neem dan contact op met onze Recruiter Peter van den Broek via 06 – 53 93 58 51.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Lean Six Sigma, Quality Officer, Kwaliteitsmanager, Kwaliteitssysteem, verbetermanagement

Six Sigma
Menu