Dalli-de Klok BV te Heerde is voor de afdeling Kwaliteitszorg op zoek naar een

Quality Manager / Kwaliteitsmanager

Fulltime – M/V

Communicatief vaardige verandermanager met ervaring op het gebied van kwaliteit en productie

Organisatie

De Dalli-group is een familiebedrijf in de vijfde generatie met een duidelijke focus op de Europese private label business. Overeenkomstig onze kwaliteitsbelofte combineren wij als middelgroot bedrijf de traditie, waarden en maatschappelijke verantwoording uit onze ruim 170-jarige bedrijfshistorie met de eisen van een slagvaardige en toekomstgerichte ondernemingsgroep. Ons portfolio omvat een breed assortiment producten op het gebied van schoonheids- en huishoudelijke verzorging. In zeer korte tijd zijn we in Europa uitgegroeid tot de toonaangevende producent van consumptiegoederen op dit gebied. Met circa 1.750 medewerkers in zeven eigen vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Roemenië en Nederland ontwikkelen en produceren wij al onze producten zelf. Tot onze afnemers behoren toonaangevende discounters, drogisterijketens en supermarktketens.

Wat ga jij doen?

In deze op vernieuwing en verandering gerichte functie geef je op deskundige wijze leiding en vorm aan het organisatieveranderingsproces van de afdeling Kwaliteitszorg en de afdeling zelf (totaal 10 fte). Als afdeling ben je verantwoordelijk voor een adequate opbouw, implementatie en instandhouding van de kwaliteitsstromen (kwaliteitssturing) binnen de productielocatie. Het doel van het veranderingsproces is het verkrijgen van een preventief georiënteerde kwaliteitscultuur binnen de vestiging in Heerde. Het op actieve wijze betrekken van andere afdelingen bij oplossingen en verbeteringen op het gebied van kwaliteit is daarbij mede doorslaggevend voor een succesvolle doorontwikkeling in de functie en kenmerkend voor de gewenste kwaliteitscultuur. Je geeft tenslotte hiërarchisch en vakinhoudelijk leiding aan de medewerkers van de afdeling en bent verantwoordelijk voor hun verdere ontwikkeling op persoonlijk en professioneel vlak. Naleving en evt. verdere ontwikkeling van alle geldende en overeengekomen regels en voorschriften met betrekking tot kwaliteit, veiligheid op het werk en brandveiligheid voor de afdeling alsmede controle en inachtneming van de toegewezen kostenplaatsen behoort ook tot je taken.

Wie ben jij?

Dit is een ideale functie voor een HBO-opgeleide, ervaren, gedreven en communicatief vaardige kwaliteitsmanager die een productieomgeving zeer goed kent en ervaring heeft met het begeleiden van een veranderingsproces binnen een afdeling kwaliteit. Als leidinggevende weet je mensen in hun kracht te zetten en toon je leiderschap. Goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift is een must. Verder vind je het een uitdaging om de afdeling kwaliteitszorg van de productielocatie Heerde naar het next level te begeleiden en ervoor te zorgen dat ze als benchmark gaat fungeren binnen de Dalli-group op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Arbeidsvoorwaarden

Als je op zoek bent naar een werkgever waar je de ruimte krijgt voor veel eigen initiatief, echt toegevoegde kunt leveren en waar je gewaardeerd wordt om je eigenzinnigheid en doorzettingsvermogen, is Dalli – de Klok in Heerde voor jou de juiste plek. Uiteraard biedt Dalli-de Klok een aantrekkelijk pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dat is de basis. Ze vindt het echter nog belangrijker dat haar medewerkers in staat worden gesteld zich verder te ontwikkelen. Zij faciliteert daarom opleidingen en moedigt persoonlijke groei aan. Verder kom je in team terecht dat graag vooruit wil en wordt je volledig ondersteund door de bedrijfsleiding bij de uitvoering van je werk.

Solliciteren

Dit is een vernieuwde oproep. Uit de vorige selectieronde is helaas nog niet de juiste kandidaat naar voren gekomen. Als je reeds eerder op deze vacature gesolliciteerd hebt, heeft het geen zin om weer te reageren. Nieuwe sollicitanten nodigen we echter van harte uit te reageren op deze mooie vacature. Je kunt via onze website www.lev-hr.nl/vacatures rechtstreeks solliciteren. Dat heeft onze voorkeur.
Eventueel kun je ook per email je cv onder vermelding van de vacature naar info@lev-hr.nl. sturen. Een motivatie(brief) toevoegen mag wel (als je dat zelf wenselijk of noodzakelijk vindt) maar is niet nodig! Als je cv daar aanleiding toe geeft, bespreken we je motivatie liever face-to-face en nemen dan daarvoor zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je meer wilt weten over de vacature en/of organisatie kun je bellen met Johan Post: 06-288 32 712.
Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Trefwoorden: kwaliteitsmanager, manager kwaliteit, QHSE, quality control, kwaliteitszorg, changemanagement, veranderingsmanagement, HBO, vacature Heerde, vacature Gelderland

0

Six Sigma
Menu