Vacature Quality Manager – Pharmalabel BV

Uw functie

U wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling, formulering en implementatie van het kwaliteitsbeleid binnen Pharmalabel. Samen met een assistent analyseert en beoordeelt u de huidige werkwijzen (zowel vanuit QA als QC perspectief) en komt u tot een concreet plan van aanpak wat tot verdere professionalisering van het kwaliteitsmanagement moet leiden. Uitgangspunten daarbij zijn de bedrijfsstrategie, de geldende wet- en regelgeving, actuele certificeringen en aanvullende eisen en verwachtingen van klanten. Implementatie vraagt het stimuleren van kwaliteitsgericht denken binnen álle geledingen en op álle niveaus, het trainen/begeleiden van collega’s en het vastleggen van heldere procedures en werkinstructies. U verzorgt voortgangsrapportages, begeleidt externe audits en rapporteert daarover rechtstreeks aan de Directie.

Pharmalabel zoekt

een people manager die beschikt over sterke communicatieve eigenschappen en het vermogen mensen te motiveren, te overtuigen, onderling te verbinden en mee te nemen in veranderingsprocessen. U combineert een scherp analytisch vermogen met een pragmatische, resultaatgerichte aanpak van zaken. Uw profiel:

  • Een relevante opleiding op hbo-niveau.
  • Actuele kennis van QA en QC.
  • Goed bekend met GMP en ISO certificeringen én met verbetermethoden zoals TQM, Lean Manufacturing en Six Sigma.
  • Succesvolle ervaring met het naar een hoger niveau brengen van kwaliteitsgericht denken en handelen, zich uitend in toenemende klant- en medewerkerstevredenheid en in reductie van (faal)kosten.
  • Deze ervaring is opgebouwd in een productieomgeving waar hoge kwaliteitseisen aan worden gesteld.
  • Ervaring in de farmaceutische of verpakkingsindustrie is een pre.
  • Woonachtig in de regio Roosendaal.

Geboden

Een zeer zelfstandige en verantwoordelijke functie bij een succesvol (familie)bedrijf met een uitstekende reputatie en marktpositie. Deze vacature is niet ontstaan omdat de huidige kwaliteitsbeheersing onvoldoende functioneert, maar uit de ambitie om als onderneming verder te groeien, zowel in omzet als professionaliteit. Deze groei vraagt een hoogwaardig kwaliteitsmanagement. Uw functie combineert werkzaamheden op strategisch, tactisch én operationeel niveau en geeft volop ruimte aan eigen initiatieven. Uiteraard past bij deze functie een marktconform salaris, zowel primair als secundair.

Interesse?

Solliciteer via deze ‘link’ of via www.mercuriurval.nl. U vindt de vacature met ref.nr. 2655 of via de zoekterm “Pharmalabel”. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Koen van Doorn, associate consultant bij Mercuri Urval, tel. 040 – 266 98 00. Voor meer informatie zie ook www.pharmalabel.nl

Pharmalabel BV – met 60 medewerkers gevestigd in Roosendaal – is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van een breed assortiment zelfklevende etiketten, markers, labels, strips en verpakkingen, vooral ten behoeve van de farmaceutische en homeopathische industrie, ziekenhuizen, apotheken, laboratoria en andere medisch verwante instellingen en bedrijven. Daarnaast worden onder de merknaam LabelLine® soortgelijke producten ontwikkeld en geproduceerd voor bedrijven in o.a. de chemie en voedselindustrie. Al deze afzetmarkten stellen hoge eisen aan de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van producten. Regelmatig worden externe audits uitgevoerd om te kunnen beoordelen of aan alle richtlijnen (ISO/GMP) en aanvullende klantspecificaties wordt voldaan. Vooruitlopend op verdere groei wil Pharmalabel haar kwaliteitsbeheersingssystemen verder gaan professionaliseren. Reden om nu contact te zoeken met kandidaten voor de nieuwe functie van Quality Manager, met kennis van Quality Assurance én Quality Control in een productieomgeving.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Keywords: Vacature, Fulltime, Roosendaal, Kwaliteitsmanager, QA manager, QC manager.

Six Sigma
Menu