Scrum master/projectmanager (GIS)

Velserbroek

Ben jij proactief, enthousiast, creatief en analytisch? PWN is op zoek naar een Scrum master met ruime ervaring in deze rol met affiniteit in het gebruik van geografische informatie? Dan ben jij de Scrum master die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als Scrum master ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van een of meerdere scrumteams. De agile teams waarmee je gaat werken kunnen disciplinair en multidisciplinair zijn. Tevens zorg je voor de juiste teamsamenstelling en de continue ontwikkeling van het team. Kortom, als Scrummaster zorg je ervoor dat teamleden met plezier het maximale uit zichzelf halen en zichzelf elke dag verbeteren. Je begeleidt alle scrum activiteiten met veel enthousiasme en daadkracht.

Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar een Scrummaster voor het GIS team. Dit agile ontwikkel- en beheerteam bestaat uit 10-12 personen en is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van de GIS-applicaties en geodatabases. Het team bestaat uit een mix van PWN-medewerkers en experts van de IT-partner.

Naast de dagelijkse begeleiding van dit team, kun je worden gevraagd om andere projecten uit te voeren.

Wat heb je daarvoor nodig?

• Je bent gericht op samenwerken, het faciliteren van teams en je bent een teamplayer.
• Daarnaast heb je een ‘agile mindset’ en ervaring met het werken met Scrum en Kanban in een professionele omgeving.
• Je vindt het leuk om te coördineren en te plannen.
• Een hbo-diploma is een vereiste.

Waar kom je te werken?

Als Scrum master ben je onderdeel van het Ontwikkel & Beheerteam GIS. Zij zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van de GIS-applicaties en geodatabases. Zo zorgen ze ervoor dat alle vormen van geo-informatie beschikbaar is voor alle PWN-medewerkers, onze klanten en partners. Het team werkt zodanig, dat er snel en plaats- en tijdsonafhankelijk gebruik van gemaakt kan worden. Ook in het veld vanaf een tablet of mobiele telefoon. Dit is van groot belang voor onze collega’s in de buitendienst zoals monteurs en boswachters, maar ook bijvoorbeeld voor asset engineers, projectleiders en (natuur)beheerders. Daarnaast werken ze intensief samen met de sectoren Drinkwater, Natuur en Informatievoorziening om informatiebewerkingen en analyses uit te voeren.
Je maakt samen met de andere scrummasters deel uit van het Scrummaster gilde, dat als doel heeft de Agile werkwijze binnen PWN verder te professionaliseren.

Wat biedt PWN je?

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, flexibele werktijden, goede pensioen- en verzekeringsvoorzieningen en een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB) waarbij je o.a. extra vrije dagen kunt kopen en verkopen.  Het bruto jaarinkomen bedraagt maximaal € 72.460,- inclusief flexibele arbeidsvoorwaarden (inclusief vakantie en eindejaarsuitkering). Maar bovenal zal je deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Ben je geïnteresseerd?

Je kunt direct solliciteren op de vacature, via het online sollicitatieformulier.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ad Schoonderwoerd, Teammanager Installatie- en Leidingbeheer van de sector Drinkwater, telefoonnummer 06-22675135.
Voor vragen over de sollicitatie- of selectieprocedure kun je contact opnemen met HR-Services. Wil je meer weten over de organisatie? Kijk dan op www.pwn.nl/over-pwn.

Sollicitanten worden gescreend. De screening bestaat uit de volgende stappen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent het gedrag.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Six Sigma
Menu