Aveleijn zoekt een gedreven, vernieuwende (senior) adviseur die de organisatie helpt haar dienstverlening te verbeteren met behulp van ICT. Ben jij een ervaren, vakkundige adviseur die professioneel bijdraagt aan de professionalisering van Aveleijn en de afdeling ICT?

Dan verzoeken wij je te solliciteren naar de functie van

(Senior) Adviseur ICT


36 uur per week
Zo spoedig mogelijk

Situatieschets

Aveleijn staat voor een betekenisvol leven voor cliënten. Vanuit de afdeling ICT in Borne dragen we hier graag aan bij. Bijvoorbeeld door het mogelijk maken van innovatieve domoticaoplossingen, of het beschikbaar stellen van slimme apps aan cliënten. Daarnaast verzorgen we natuurlijk de werkplek van alle medewerkers. Een werkplek die zich ontwikkelt naar een cloud-based oplossing. Bij dat alles zijn we het vakgebied van informatiemanagement aan het ontwikkelen.

De ICT afdeling is een jonge afdeling, die zich ontwikkelt van een technisch gedreven naar een regie afdeling. Binnen de afdeling werken we met een eerstelijns Servicedesk, een team functioneel applicatiebeheerders en een aantal adviseurs.

Aveleijn is een gezond bedrijf dat zich sterk aan het ontwikkelen is op vlak van ICT en innovatie. Daarnaast is innovatief gebruikmaken van slimme technologieën strategisch gepositioneerd. Elke keer stellen we ons de vraag: hoe draagt ICT bij aan een betekenisvol leven van cliënten. Al deze bewegingen willen we vanuit informatiekundig perspectief begeleiden en een plek geven in onze informatiearchitectuur. We ondersteunen in het realiseren van resultaten middels een projectmatige aanpak.

Ben jij iemand die focus op de klantvraag combineert met aandacht voor onze informatiearchitectuur en vandaar uit verbeteringen realiseert in de processen en concrete nieuwe oplossingen implementeert? Doe je dit vanuit het ICT beleid en op basis van de best practice projectmethodieken en je kennis op het gebied van business procesmanagement, trends, innovaties op het vlak van ICT, domotica, zorgsignalering? Ben jij gesprekspartner voor het management om de veranderingen te begeleiden? En ben je in staat om zelf leidend te zijn bij veranderingen en daarin de rest van de organisatie en de leveranciers in mee te nemen? Kun jij ook zorgen dat de klant de nieuwe oplossing adopteert en tevreden is?
Dan ben jij de adviseur die wij zoeken.

Wat ga je doen als Adviseur ICT?

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het goed functioneren van de ICT ondersteuning. Tot jouw taken behoren onder meer:
• Het onderkennen en analyseren van de consequenties van in- en externe ontwikkelingen voor de ICT alsmede de klantvragen en behoeften en deze vertalen naar voorstellen ter verbetering en vernieuwing.
• Projectmanagement: van initiëren tot plannen en leiden.
• Het signaleren van structurele knelpunten in de ICT en het formuleren van verbeteringen die passen binnen de ICT-strategie en die aansluiten op de behoeften van de organisatie.
• Het adviseren, mede ontwikkelen en implementeren van ICT beleid.
• Het nemen van een regierol nemen in het samenwerken met en aansturen van ICT leveranciers.

Functie-eisen

• Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding (bedrijfskunde, bedrijfsinformatica of vergelijkbaar) met enkele jaren werkervaring als adviseur ICT; aangevuld met een relevante Post-HBO opleiding in informatica of verandermanagement;
• Je bent een representatieve, zelfstandig werkende professional die werkt vanuit een proactieve en oplossingsgerichte houding;
• Je bent sociaal en communicatief sterk (in woord en geschrift);
• Je bent in staat te relativeren, hebt inzicht in je eigen handelen en staat open voor reflectie en ontwikkeling;
• Je bent een eigentijdse denker met een goed analytisch vermogen;
• Je bent een pragmatische doener die graag concrete verbeteringen realiseert;
• Samenwerken is voor jou belangrijk;
• Je bent bij voorkeur bekend met en visie op de zorgmarkt en automatiseringsvraagstukken in de zorg, o.a domotica en zorgsignalering;
• Je hebt kennis van project- en verandermethodieken;
• Je hebt bij voorkeur kennis van onderwerpen als virtualisatie, Cloud, architectuur, netwerken, sourcing; Je hebt kennis van frameworks voor technisch, functioneel en applicatiebeheer (ITIL, ASL, BiSL)

Wat biedt Aveleijn jou?

De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. Je wordt aangesteld in de functie van (senior) adviseur. De functie is ingedeeld volgens FWG, schaal 55/ 60(€ 2967,- tot € 4329,- bij een 36-urige werkweek). Daarnaast heb je recht op een ziektekostenregeling via IZZ, een pensioenopbouw bij PFZW en kun je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Aveleijn biedt verder ruime mogelijkheden in persoonlijke professionele ontwikkeling.

Meer informatie

Voor informatie over de functie kan je contact opnemen met Teun van Baaren (manager ICT), per mail t.vanbaaren@aveleijn.nl.

Solliciteren op de functie van Adviseur ICT

Je sollicitatie, voorzien van CV, kun je tot 16 mei 2019 insturen via onze sollicitatiepagina.

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Een selectieassessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Six Sigma
Menu