Koninklijke Gazelle heeft voor haar locatie in Dieren een vacature voor een

Teamlead Manufacturing Engineering

Je taken en verantwoordelijkheden

In onze fabriek, daar gebeurt het! Je mag ‘t gerust het hart van onze organisatie noemen. Onze Manufacturing Engineers ondersteunen de productiemedewerkers bij het oplossen van technische problemen op de werkvloer en zijn daarnaast dé link voor de fabriek tussen vloer en de kantoren. Of het nu gaat om het investeren in nieuwe machines, het aanpassen van de procesinformatie binnen ons ERP systeem (SAP) of de introductie van een hele nieuwe fietslijn. Onze Manufacturing Engineers nemen deel aan ontwikkelprojecten en zorgen voor een goede werkvoorbereiding en procesinrichting zodat, als de fietsen daadwerkelijk moeten worden gemaakt, alles klopt.

Als Teamlead ben je er voor je mensen en zorg je er met hen voor dat alle werkvoorbereiding efficiënt en kwalitatief hoogwaardig verloopt. Jouw helikopterview stelt je in staat om knelpunten te signaleren en verbeteringen door te voeren. Door je people skills werken je mensen met plezier en trots aan onze prachtige producten. Samen met de manager productie, je team van ca. 5 personen en de diverse afdelingsleiders zorg je ervoor dat we onze fabriek nog beter maken en het nog leuker en makkelijker wordt voor de mensen om er te werken.

Jij maakt het verschil

Je bent een echte people manager, je hebt natuurlijk overwicht en hebt ervaring in het aansturen van een team. Je bent hands-on, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, drive en overtuigingskracht, daarnaast over een pragmatische blik en daadkracht. Je bent besluitvaardig, stressbestendig en weet hoe je het beste haalt uit mensen. Verder heb je een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde en kennis van de Lean systematiek (o.a. 5S). Je zult rapporteren aan de Manager Productie.

Wat zet Gazelle daar tegenover?

Een veelzijdige functie binnen een hecht team en een internationaal groeiende onderneming waarin je veel kunt leren. Het unieke van Gazelle is dat alle functies onder één dak zitten, van innovatie tot productie. Je krijgt met alle aspecten van de bedrijfsvoering te maken en ziet letterlijk de producten tot stand komen door de glazen wand naar de assemblagehal.

Daarnaast bieden wij:

• Een marktconform salaris
• Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden
• Korting op eigen producten van Gazelle en de andere merken binnen de Pon Bicycle Group
• Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Solliciteren op de functie van Teamlead Manufacturing Engineering

Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Teamleider, Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Leidinggeven, Leidinggevende, HBO

Six Sigma
Menu