Teamleider Customer Support

Wat ga je doen als Teamleider Customer Support?

Als Teamleider Customer Support ben je samen met je team verantwoordelijk voor organiseren en verbeteren van de operations. Je stuurt, coacht en begeleidt een team van 6 specialisten met diverse aandachtsgebieden zoals workforce management, B2B e-commerce portal, Lean, analyse en rapportage en SAP-C4C (ERP/CRM). Daarnaast stuur je ook de backoffice aan. Jouw mensen staan voor hun vak en aandachtsgebied, en het is jouw uitdaging om hen allen op een eenduidige en effectieve manier te laten samenwerken. Jij creëert de synergie die nodig is voor verdere professionalisering van je afdeling. Om dit voor elkaar te krijgen breng je gedegen leiderschapskwaliteiten mee. Daarnaast ben je zowel inhoudelijk als praktisch een volwaardige sparringpartner. Je vindt het uitdagend om de inhoudelijke diepte in te gaan en zo processen te verbeteren waarmee je de basis legt voor een slagvaardiger team. Ook ben je aanspreekpunt voor de gehele Gazelle organisatie, want jij en je team hebben impact. Tenslotte zorg je voor een continue verbetering van de in- en externe dienstverlening zodat de consument keer op keer weer voor ons kiest. Je rapporteert aan Bob van Hulst, onze Manager Customer Service Center.

Wat vragen wij van jou?

• Je hebt een stevige persoonlijkheid met je eigen visie op leiderschap.
• Je bent service-minded en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
• Je hebt ervaring met het leiden van een team in een service omgeving en bent in staat om snel inzicht te krijgen in processen.
• Je streeft van nature naar synergie en doet dit op de een daadkrachtige manier.
• Je bent een hands-on teamplayer en je staat bekend om je uitstekende communicatieve vaardigheden, drive en overtuigingskracht.

Daarnaast vragen wij:

• tenminste een afgeronde HBO opleiding;
• ervaring met leidinggeven aan Operational Excellence in een service omgeving;
• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
• kennis van WFM en ervaring met de principes van COPC en Lean (of vergelijkbare methodieken);
• basiskennis SAP;
• affiniteit met digitale platforms (dealerportal).

Wat biedt Koninklijke Gazelle jou?

Een veelzijdige functie binnen een hecht team en een internationaal groeiende onderneming. Het unieke van Gazelle is dat alle functies onder één dak zitten, van innovatie tot productie. Je krijgt met alle aspecten van de bedrijfsvoering te maken.

Daarnaast bieden wij:

• Een goed salaris
• Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden
• Korting op eigen producten van Gazelle
• Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
• Organisatie waar je mee mag bouwen.

Wie zijn wij?

Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 275.000 fietsen. Gazelle is marktleider in Nederland en profileert zich door een aansprekende, innovatieve collectie en een hoge leverbetrouwbaarheid, waarbij een goede introductie van nieuwe producten essentieel is. Export is één van de strategische speerpunten. Al sinds de oprichting in 1892 staat kwaliteit bij Gazelle voorop.

Gazelle maakt sinds 2012 onderdeel uit van de Pon Bicycle Group. Pon is een van de grootste familiebedrijven in Nederland. Een internationaal handels- en servicebedrijf met een breed scala aan activiteiten. De verkoop van topproducten van de beste fabrikanten waaronder Volkswagen, Caterpillar, MAN, Gazelle en Continental en de levering van aanvullende diensten zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en financiering, vormen de basis van ons aanbod. In Europa, maar ook in de VS en Azië.

Binnen Pon zijn mensen het DNA van het bedrijf, waarbij mensen de passie hebben om te presteren, het vertrouwen en de vrijheid krijgen om te werken, de verantwoordelijkheid voor hun daden nemen en plezier hebben in het werk. Daar ligt de verbinding, dat maakt Pon sterk. Het is de manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan.

Solliciteren op de functie van Teamleider Customer Support

Is dit jouw rol? Reageer dan voor 18 maart aanstaande via onze sollicitatiepagina.

Wil je meer informatie over de functie, dan kun je telefonisch contact opnemen met
Dirkjan Boels, Recruiter, tel. 06-44247465.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Teamleider, Leidinggeven, Leidinggevende, Customer Support Manager, Operationeel Leidinggevende, hbo, vacature Dieren, vacature Gelderland

Six Sigma
Menu